Kezdőlap Címkék Alteregó

Címke: alteregó

Habony Árpád 160 milliós órája

Méregdrága órát viselt egy vitorlás versenyen a magyar miniszterelnök bizalmasa, aki egyesek szerint az alteregója is. Az Átlátszó szerint Patek Philippe Nautilus óra díszítette Habony Árpád csuklóját egy vitorlás versenyen Olaszországban.

Az óra ára 80-150 millió forint körül van a boltban. De lehet 160 millió is, amely különleges, és csak hosszú várólistán lehet megszerezni.

Ez a méregdrága óra 40-ik évfordulójára kiadott Patek Philippe Nautilus.

Habony ügyvédje cáfol

Orbán tanácsadójának jogi képviselője levélben kérte a helyreigazítást a 24.hu portáltól. Ebben közölte, hogy a Habony Árpád karján látható fémszíjas óra értéke egy töredéke annak mint amekkora összeget az Átlátszó alapján a 24.hu közölt. Az ügyvéd leveléből nem derülnek ki részletek Habony Árpád órájáról illetve annak valódi áráról.

A kérdés nem is igazán ez hanem az, hogy miből telik a luxus életmódra a miniszterelnök tanácsadójának?

Orbán Viktor nemrég álszerényen a bérből és fizetésből élők közé sorolta be magát. Miből futja akkor egy luxus életmódot folytató tanácsadóra?

A miniszterelnök állítólag kiadta az embereinek: luxus életformát folytathatnak, de lehetőség szerint ezt külföldön tegyék, távol a fotósoktól!

A választási kampány idején ugyanis nem jön jól egy olyan miniszterelnöki tanácsadó, aki 160 milliós órával virít egy vitorláson Olaszországban miközben a valóban bérből és fizetésből élő magyar átlagpolgárok az EU legszegényebb rétegéhez tartoznak a nemzeti együttműködés rendszerének  11-ik évében.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK