Bréking nyúz, 2018. június 3. – Tudósítás a másik valóságból

0
880

A Ripost még mindig nem tud lejönni a szerről, mentálisan az Origo is veszélyeztetett, merthogy nekik is mindenről AZ jut az eszükbe, a migránsok persze és Soros, és hát a PestSrácok sem marad ki a méjnsztrímből, de nekik a migránsozás mellett még a Mazsihisz befeketítésére is maradt erejük, a 888-nak ezúttal mindössze Merkel mesterkedéseinek leleplezésére futotta.

Ripost: Soros be­in­dí­totta a Bal­kán-ter­vet, há­ló­zata min­de­nütt ott van

“Kü­szö­bön az új mig­rá­ciós vál­ság, Auszt­ria már a ha­tá­rai le­zá­rá­sára ké­szül. Több tíz­ezer mig­ráns a Bal­kán­ról Nyu­gat-Eu­ró­pába tart, út­ju­kon a Soros-szer­ve­ze­tek em­be­rei se­gí­tik őket, és azon dol­goz­nak, hogy a ha­tá­lyos tör­vé­nye­ket is ki­játszva le­bont­sák előt­tük az aka­dá­lyo­kat.

Az új nyugat-balkáni útvonal Albániát, Montenegrót, Bosznia-Hercegovinát, Horvátországot és Szlovéniát érinti. Egy, az Origón publikált elemzés azt mutatja meg, hogy miként hálózta be Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül ezeket az országokat is.

A Soros-szervezetek a migrációt mint pozitív folyamatot igyekeznek bemutatni a társadalom számára és azon dolgoznak, hogy lazítsanak a bevándorlási rendszer merevségén””.

Origo: Egyre nő a muszlim terrorveszély, több terrorelhárító lesz a briteknél

“Kétezer fővel bővítik a terrorizmusellenes elhárító és hírszerző szolgálatok létszámát – közölte Sajid Javid. A konzervatív párti brit kormány új, átfogó terrorellenes stratégiáját egyébként hétfőn ismerteti a londoni alsóházban.

A brit belügyminiszter hozzátette: a stratégia része az is, hogyaz MI5 az eddigieknél sokkal több információt oszt meg más szervezetekkel.

Javid szerint a terrorfenyegetésről gyűjtött információkat a jövőben a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályán kívül megkapják a helyi, kisebb közösségek rendőrségei és egyes esetekben az önkormányzatok is.”

888: Merkel szeretné, ha Európa megbékélne a migránskvótával

“A politikus a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi lapban közölt interjúban kiemelte, hogy az EU külső határának biztosítása, a közös menekültpolitika és a küzdelem a menekülésre kényszerítő okok felszámolásáért mind-mind létfontosságú ügy, “egzisztenciális kérdés Európa számára”. Arra a kérdésre, hogy elégséges-e a határvédelem javítása, azt mondta, hogy

fel kell építeni egy közös menekültügyi rendszert, amelyben minden országban hasonló mércék alapján döntenek arról, hogy ki kaphat menedékjogot.”

Rámutatott, a jelenlegi széttartó szabályozás miatt ugyanannak a származási országnak az állampolgárai egészen más valószínűséggel szereznek tartózkodási jogot Németországban, mint például Franciaországban. Elmondása szerint az új rendszer kiépítésének utolsó szakaszában valóban meg kell teremteni egy “közös európai menekültügyi hatóságot, amely egy egységes európai menedékjogi szabályozás alapján lebonyolítja a menekültügyi eljárásokat a külső határokon”.

PestiSrácok Izrael és a magyar kormány ellen kampányolt a Mazsihisz képviselője

“Ugyan a Mazsihisz hivatalosan nem politizáló intézmény, mégis arra lettünk figyelmesek a választás során, hogy a baloldali zsidó szervezet aktívan támadta az akkori kormányt, nem egyszer Izrael-ellenes összeesküvés-elméleteket terjesztve. Főszereplőnk Nagy Ákos, aki egy tavaly év végi cikk szerint a Mazsihisz kommunikációs igazgatója. Nagy a Pázmányon tanult Lovas István médiaszakján, 2008-ban még a Köves Slomó-féle konzervatív EMIH-et támogatta nyilatkozataival, a Mazsihisz lehetséges leváltóiként üdvözölve őket.

Mára azonban változtak az idők, Nagy azóta Heisler András jobbkeze és a Kidma nevű baloldali zsidó ifjúsági csoport vezetője lett.

Ezután az egykor volt belügyi tudósító  Stefka István fémjelezte pestiSrácok hosszan idéz a Kidma Facebook oldalán megjelent szövegekből, amelyek azonban a külső szemlélő számára annyira érdektelenek, hogy még a Pesti Srácok olvasóit (már amennyiben vannak ilyenek) olvasóit sem érdeklik, a mi olvasóinkat pedig tisztelettel megkíméljük unalmas szövegek olvasásától.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .