Bréking nyúz, 2018. 09. 16 – Tudósítás a másik valóságból

0
1442
G. Fodor Gábor
G. Fodor Gábor, a 888 főszerkesztője

Amint az a hírekből tudjuk, fényes nappal, a nyílt után megverték Lakatos Bélát, Ács volt polgármesterét. Lakatos Béla a 888 szellemi környezetében halmozottan hátrányos helyzetűnek számít – nem csak az a bűne, hogy cigány, de mindezt még azzal is tetézi, hogy nem a kormány embere, legutóbb a Momentum jelöltje volt.

Géfodoréknak ez már elég indok volt arra, hogy lecsapjanak rá és végezzenek vele. Írásukból az olvasható ki, hogy Lakatos Béla kötekedő, garázda jellem, a részletes és szemléletes leírásból csak az nem derül ki, hogy mi történt, vagyis, hogy Lakatos Bélát egy szívlapáttal arcon ütötték, egy másik ember kétszer tarkón vágta, a vérző embert pedig mentő vitte kórházba.

Sajnos, arról sem történt említés, hogy Lakatos Béla milyen kapcsolatot ápol Soros Györggyel, és naponta hány migránst próbál beengedni a határon. Reméljük, Géfodor és csapata hamarosan pótolja ezt a hiányt. Az eset a 888 szürreális tállaásában egyébként a következőképpen olvasható:

„Ács korábbi polgármestere a hétvégén ámokfutást rendezett a városnapokon. Az önkormányzat épülete elé narancssárga festéket locsolt, majd az intézmény előtti parkban megpróbált autóval elütni egy fiatal párt, akinek a férfi tagját már korábban többször halálosan  megfenyegette. Mindezek után, belekötött egy családba, akiket szintén bántalmazott, sőt többször is megpróbálta elütni a család férfi tagját, akiről később azt írta, hogy szívesen inna a véréből.

A volt polgármester közösségi oldalán,  – a baloldali média segítségével – megpróbálja rasszista és politikai inditatású (sic!) támadásnak beállítani az esetet, de a helyeik (sic!) beszámolója szerint ez egyáltalán nincs így. Sőt a fideszes szálat is azért keveri bele a történetekbe, hogy nagyobb hírverést kapjon az elmebeteg ámokfutása.

Sikerült felvennünk a kapcsolatot azzal a férfival, akit megpróbált elgázolni, az ő beszámolójából kiderül, hogy a mentálisan sérült férfi terrorizálja mindazokat, akik nem értenek vele egyet.” (888 Gyertek ki, kinyírom az egész családodat, elvágom a torkodat – üvöltötte Lakatos Béla).

A mindig minden jóra kapható PestiSrácok előbb beszámolt arról, hogy Lakatos Bélát megverték, majd észbe kaptak, hogy hát lojalitás is van a világon, nehogy mér kilógjanak a kánonból, ezért egy másik írásukban („Elvágom a torkotokat, kiirtom az egész családot!” – megint tombolt a momentumos Lakatos Béla”) már a 888 szellemiségét idézve számoltak be a történtekről. Ebben a másik cikkben szó sincs az eredeti történetről, vagyis, hogy Lakatos Bélát megverték és kórházba szállították. (PestiSrácok: „Elvágom a torkotokat, kiirtom az egész családot!” – megint tombolt a momentumos Lakatos Béla”)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .