Bréking nyúz, 2018. 06. 13. – Tudósítás a másik valóságból

0
572

Ha transznemű migráns vagy Svédországban, kukkolhatod a nőket, bátran beszólt egyik gazdájának a Figyelő, és most fogódzkodjanak meg, mert a PestiSrácok bemutatja a magunk felé hajlított valóságot: Wittner Mária szerint a forradalom nem pingponglabda!

Az ifjabb Pongrácz 56-os zászlót ad Toroczkainak

„Az utóbbi időben zajos és zavaros hírek érkeznek a Jobbik környékéről, belső zűrzavar, pártszakadás közeli állapot, volt ’56-osok elhatárolódása és kilépése tarkítja a korábban szélsőjobboldali húrokat pengető párt mindennapjait. Legutóbb Pongrátz András adott hangot elégedetlenségének, aki felszólította a pártot, hogy a baloldallal való paktálást követően ne hivatkozzon a bátyjára, Pongrátz Gergelyre. A Corvin köz 1956-os parancsnokának testvére szerint a Jobbik méltatlanná vált a forradalom és szabadságharc emlékéhez. Pongrátz az újonnan alakuló Mi magunk mozgalom zászlóbontásán, június 23-án kívánja átadni az ’56-os zászlót Toroczkai Lászlónak.

„1956 nem pingponglabda, amelyet a pártok egymás között dobálhatnak, és felhasználhatnak politikai célokra. A forradalmat nem lehet egyéni célokra hasznosítani, hiszen nem pártok forradalma volt, hanem a nemzeté. A forradalom és szabadságharc eszméjét pedig egyetlen pártnak sem ajánlották fel.” (PestiSrácok: Wittner Mária szerint 1956 nem pingponglabda!)

A Figyelő nem szereti, ha újságírókat fenyegetnek

„A Figyelő szerkesztősége elfogadhatatlannak tartja, hogy a kiadójában kisebbségi tulajdoni hányadot birtokló Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő újságírókat fenyegessen meg. A politikus arra ragadtatta magát, hogy az Echo TV Troll című műsorának szereplőinek – köztük az általa is tulajdonolt Figyelő belpolitikai rovatvezetőjének – azt üzente, ha egyszer a NER-nek vége lesz, az ő oldaluk sem lesz méltányos, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. A képviselő a PestiSrácok Polbeat című műsorában tett kijelentése újságíró kollégánk elbocsátására vonatkozóan szintén átlépett egy határt.” (Figyelő: Válasz Ungár Péter országgyűlési képviselő fenyegetőzésére)

888: Transzgender nap a fürdőben

„Megszületett az utópisztikusan jóléti és természetesen balliberális svéd állam, valamint a minden törvényt eleve megszegő, gátlástalan bevándorlók találkozásának egyik legtorzabb “gyümölcse”: a transzgender nap a fürdőben. A nemváltók kedvére létrehozott nap a gyakorlatban azt jelenti, hogy a migráns férfiak aznap szabadon bemehetnek a női öltözőkbe és zuhanyzókba is egy svéd uszodában.

Az egyik malmői szabadtéri uszoda – feltehetően a hihetetlenül nagy érdeklődés miatt – úgy döntött, hogy minden hónap első hétfőjét a transzneműeknek és a genderfluiditás, azaz nemiség problémával küzdőknek ajánlja fel.

A “Queer Kallis” programnak elnevezett akció keretében ezért minden hónap első hétfőjén úgy üzemeltetik majd az uszodát, hogy aznapra nem érvényesek a nemiség alapján történő területi és belépési korlátozások. (888: Svéd abszurd: a migránsok szabadon kukkolhatják a meztelen svéd nőket, ha transzneműnek hazudják magukat).”

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..