Tállai után mások is csökkentenék a benzin árát választókörzetükben

0
880

Nem sokkal azután, hogy Tállai András képviselő (mellesleg pénzügyi államtitkár és a NAV elnöke) „elintézte”, hogy választókerületében, Mezőkövesden olcsóbb legyen a benzin, a KDNP szóvivője, Hollik István is bejelentette, hogy megvizsgálná saját választókörzetében az üzemanyagárakat.

Amint azt a KDNP szóvivője az RTL Klub híradójának nyilatkozta, ha a Dunakanyarban az átlagosnál drágább a benzin, akkor az adóügyi államtitkárhoz hasonlóan, kezdeményezni fogja az árcsökkentést.

Hidvéghi Balázs a Fidesz szóvivője a sajtó érdeklődésére közölte: nem tudta megmondani, hogy hány kormánypárti képviselő fordult a Molhoz az üzemanyagár mérséklése miatt.

Kérdés, hogy ellenzéki vagy független képviselők is kezdeményezhetik-e a Molnál, hogy a választókerületükben vigye le a benzin és a gázolaj árát. Azt is jó lenne tudni, hogy a felülről jövő beavatkozás csak az üzemanyagokra vonatkozik, vagy lehetséges-e például az utóbbi hetekben durván megdrágult tojás árának a csökkentése is.

Azt, hogy a Mol hogyan reagált az ügyre, itt olvashatja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .