A jövő zenéje I. – GrayC

0
933
FH

Tehetséges fiatalember első klipje jelent meg a Youtube-on. GrayC, azaz Gréczy Balázs Amszterdamban vette fel a dalt, amelyre máris sokan felfigyeltek. A Distance (Távolság) című szerzemény ötvözi a nyolcvanas évek elektro-retro hangulatát a mai kor zene világával.

A fiatalember 22 éves, szerzőtársával és producerével, Tóth Ádámmal Hollandiában több dalt is felvettek, ebből készült el az első videóklip, amelyet Budapesten forgattak. Balázs a Pesti Magyar Színiakadémia másodéves színművész hallgatója, de már dolgozott filmekben is. Kern András mellett a Gondolj rám című filmben, az Oscar-díjas Szabó István mellett a Zárójelentés című alkotásban. Nyáron komoly feladat vár rá. Ha a vírus nem lesz akadály, a Szegedi Szabadtéri Színpadon bemutatják Leonard Bernstein: West Side Story című musicaljét, Alföldi Róbert rendezésében. Itt Juano szerepében láthatja majd a közönség.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .