A hülyeség megtörtént, felejtsük el I.

0
1708
kormany.hu

Mint a kormánypárt kommunikációjából megtudhattuk, a KORMÁNY a hadsereg bevetésével fényes és dicsőséges győzelmet aratott a láthatatlan ellenség fölött. Szerényen (és igazából csupa kisbetűvel) megjegyezzük azért a hülyeség  és szakértelem hiánya elleni csatákat még nem kísérte hasonló megsemmisítő győzelem! 

Bencsik János, független országgyűlési képviselő nem kevés utánajárással  kiderítette  milyen azoknak egészségügyi felszereléseknek használhatósága melyek korábban diadalittas fanfárok és kamerák hang- és villanótüzében Ferihegyre érkeztek. Mindenki megnyugodhatott jut elég védőfelszerelés a hadsereg által őrzött raktárakba. Így utólag megállapítható mekkora nagy kár hogy nem maradt ott, ugyanis még mielőtt az Operatív Törzs nagytiszteletű szakértőinek, a hadsereg nagytudású tábornokainak sikerült volna megfejtenie a nagy jelekkel ráírt figyelmeztetést mely szerint “egészségügyi használatra nem alkalmas” eszközöket szereztek be, azok szét lettek osztva különböző intézmények között!

A videó itt megtekinthető:

Kiderült, mit rejtenek a titkos kínai dobozok

Kétheti nyomozás után sikerült kiderítenem, milyen egészségügyi felhasználásra alkalmatlan védőeszközöket rejtenek a kínai feliratú dobozok. Az eredmény túlzás nélkül sokkoló.Az alábbi videóval nem célom rossz színben feltüntetni a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat. Nem őket, hanem a kormányt terheli a felelősség azért, hogy a helyzet idáig fajult. De hiába tagadnak, titkolóznak és hazudnak: az igazság végül mindig utat tör magának.

Közzétette: Bencsik János – 2020. május 13., szerda

A felelősök keresése 85 évre titkosítva.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .