380 ezer dollárt fizetett a színésznő a hallgatásért

0
609

Asia Argento olasz színésznő az elsők között vádolta meg Hollywood híres producerét szexuális erőszakkal. Egyik sztárja lett a metoo kampánynak. Most őt is utolérte a nemezis.

A New York Times beszámol arról, hogy az akkor 37 éves színésznő letámadott szállodai szobájában egy 17 éves rockénekest, aki ezt szexuális erőszakként élte meg. Jimmy Bennet aztán maga is színész lett és folytatja rockénekes pályafutását is. 3,5 millió dollárra perelte a színésznőt mondván: súlyos pszichés következményei voltak számára annak, hogy Asia Argento letámadta.

Kaliforniában 18 év a szexuális kapcsolat legális alsó határa. Ezért a színésznő bűncselekményt követett el. Végül a felek megegyeztek: Asia Argento 380 ezer dollárt fizetett ki a fiúnak azért, hogy hallgasson. A színésznő ügyvédje szerint csak arról volt szó, hogy támogatták a törekvő ifjú rockénekes karrierjét.

Asia Argento legutóbb Cannes-ban a filmfesztiválon tartott sajtóértekezletet, és ezen újra elítélte Harvey Weinsteint, aki 21 éves korában megerőszakolta.

Harvey Weinstein ellen jelenleg per folyik New Yorkban szexuális zaklatások miatt. A bukott producer mindent tagad, de Asia Argentón kivül is sokan vádolják őt szexuális zaklatással illetve azzal, hogy a filmszerepeket azoknak a színésznőnek adta, akik hajlandóak voltak ágyba bújni vele.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .