Kezdőlap Címkék Vállfa

Címke: vállfa

Kerényi: Egy meggyilkolt embernek érzem magam

0

Kerényi Miklós Gábor volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége. A rendező, volt színházigazgató, akit kirúgtak, sőt kitiltottak az Operett Színházból, megpróbált válaszolni az őt ért zaklatási vádakra.

A hírhedté vált taxis-ügyről (egy nyilvánosságra került hangfelvételen Kerényi kioktatja a megrendelt taxi sofőrjét, aki őt Kerényi Miklósnak és nem Kerényi Miklós Gábornak nevezte):

„Ez egy megcsinált provokáció része. Tudják, hogy nem szeretem, ha Kerényi Miklósnak szólítanak.”

A műsorvezető, Rónai Egon rákérdezett a vállfa-történetekre is: „Ez nem igaz, ez nem történt meg”- válaszolt a rendező. A műsorvezető ekkor felolvasott a – történtekkor még 13 éves fiú – mostani írásbeli nyilatkozatából, amely szerint Kerényi egy favállfával iszonyatos erővel megütötte. A rendező ebben az esetben sem akar pereskedni, mert szerinte a vádaskadónak kellene bizonyítani.

Ezt követően Maros Ákos színész-táncos esetére tértek ki. Maros is azt állítja, hogy Kerényi vállfával verte a fenekét. A rendező pontosított:

„a vállfa pántja volt.”

Nem tagadta az esetet, és meg is indokolta miért fenekelte el az akkor 18 éves táncost: „mert késett, pontatlan volt. Mondtam neki, hogy ha még egyszer késel elfenekellek. Késett.”

Beszámolt legújabb, másfél évvel ezelőtti zaklatásáról is, amikor egy „srácot” az ölébe fektetett, egy ceruzát dugott a szájába, és pörgette vele az r-hangzót. Olyan sikeres volt a módszer, hogy

Kerényi szerint a srác azóta boldog.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol, miért nem állt ki senki mellette, úgy válaszolt: lehet, hogy a közlekedési módját lehet közvetlenkedőnek vélték. A rendező még egyszer bocsánatot kért azoktól, akik úgy érzik, hogy megbántotta őket.

Azt azonban tagadta, hogy szexuális töltete lett volna a felsorolt eseteknek: „Soha nem fordult elő, hogy nemi szervet fogdostam volna.”

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK