Kezdőlap Címkék Tüntike

Címke: tüntike

Bréking (fék)nyúz, 2019. január 6. – Tudósítás a másik valóságból

0

Miután kikerült egy videó Varju László és a fegyveres biztonsági őrök összecsapásáról, az M1 csatorna híradójából megtudhattuk (29.38-tól), hogy nincs abban semmi új, az látszik, hogy a DK parlamenti képviselője támad a biztonsági őrökre. Az Origóból és a Magyar Hírlapból pedig megtudhatjuk, hogy teljes kudarc volt az ellenzéki tüntike.

Varju László támad

A DK-s politikus órákat töltött az épületben, közben folyamatosan provokálta az őröket. A képeken semmi más nem történik, mint amit eddig is mutattunk: Varju László támad, az őrök pedig próbálják végezni a munkájukat. Mivel többször is megpróbálta megzavarni az üzem működését és a televízió élő adását, az őrök feladata az volt, hogy kivigyék az épületből. Ehhez Varju Lászlónak lábra kellett volna állnia, erre azonban nem volt hajlandó, helyette dulakodni kezdett. Többször is próbálta elgáncsolni az őröket. (M1: Nem verték meg Varju Lászlót az MTVA székházában)

Bukás volt az ellenzék tüntikéje

Bár a mai tüntetésbe mindent beleadtak az ellenzéki pártok, és az őket támogató balliberális propagandamédia – hetek óta hirdették, megmozgatták minden megmaradt szimpatizánsukat –, mégsem sikerült sem nagy tömeget, sem forradalmi hangulatot teremteni a demonstráción.

Pedig a teljes ellenzék, a Jobbiktól Gyurcsány pártjáig mind felvonult és képviseltette magát. Az egészet pedig – ahogy leleplező írásainkból kiderült – a Soros Györgyhöz köthető szervezetek irányították. Az utcára vonulók között végig látszott a fásultság, egy részük már a beszédek közben elkezdett szivárogni, majd röviddel az esemény hivatalos végét követően már mindenki hazament. Ez egyértelműen az ellenzék óriási kudarca. Viszont egy dolog innentől kezdve teljesen nyilvánvalóvá vált: a sorosista ellenzék már minden álca és palástolás nélkül egy masszává olvadt, nem jelent sem Gyurcsány, sem a jobbikosok múltja visszatartó erőt.

Nyugodtan kijelenthető, hogy óriási bukás volt az ellenzék számára a tegnapi nap. (Origo: Mindenki a tüntikézők zagyva transzparensén nevet)

Még az ellenzék hívet sem nagyon érdekelte a tüntetés

Hiába szervezkedett a Soros-média, harsogták szimpatizánsaiknak a baloldali pártok, hogy ma aztán tényleg mindenki menjen tüntetni, mert különben a kormány oldalán állók azt fogják hinni, hogy lankadt a kitartás, nem sikerült túl nagy tömeget felvonultatni a Hősök terén, és a Parlamenthez érve sem duzzadt fel a tábor.

Kijelenthetjük, az ünnepek előtti hangulat megváltozott. A „nagy összefogás” forradalmat egyértelműen nem hoz, ha azt nem számítjuk annak, hogy LMP-s, DK-s, Jobbikos, Momentumos, kutyás egymás mellett sétált a szemerkélő esőben. Ott lobogott a kommunista emlékeket idéző sztrájkos zászló a Jobbikossal, a liberális a DK-ssal, persze voltak a Soros-egyetemre utaló CEU-s kitűzők és árpádsávos zászlókat is lehetett látni, de mondhatnánk, hogy még az ellenzéknek is inkább csak az apraja mint nagyja volt a helyszínen. (Magyar Hírlap: Kudarcba fulladt az sorosista seregszemle)

Bréking (fék)nyúz, 2018. december 9. – Tudósítás a másik valóságból

0

A 888-ból megtudhatjuk, hogy a ballib tüntikézésen nem is volt semmilyen rendőri intézkedés Komjáthi Imrével szemben, ellentétben azzal, amit az MSZP alelnöke mondott. Döbbenetes hazugságspirálba kerültek a frusztrált balliberális médiumok, köztük a New York Times. Deutsch Tamás szerint a migránsvízumokkal kapcsolatban ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége.

Nem is volt rendőri intézkedés a tüntikén Komjáthi Imrével szemben

A tegnapi, néhány ezres „tömeget” magába foglaló ballib tüntikézéssel kapcsolatban úgy tűnik, bármit bevet az ellenzék, csakhogy napirenden tartsa az eseményt.

Alább olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye, amely finoman is fogalmazva rendet tesz a vágyvezérelt szocialista fejekben, ugyanis abból kiderül, még csak rendőri intézkedés sem történt Komjáthival összefüggésben:

„a Budapesti Rendőr-főkapitányság minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét. A BRFK 2018. december 8-án a Budapest V., Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia. Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt.”

Hát mi ez, ha nem a hírhamisítás iskolapéldája? (888: Ilyen a balliberális hírhamisítás: Komjáthi ellen nem is történt rendőri intézkedés)

A libsi sajtó hazudik

Döbbenetes hazugságspirálba kerültek a frusztrált balliberális médiumok és az általuk tematizált ellenzéki politikusok, ráadásul a liberális hálózat is működik, a gyűlöletkeltésre külföldön is vevők. Az MSZP politikus megveréséről hazudott, az Index óriástüntetést kamuzott, de cikkük címe már nekik is kínos lehetett, miután néhány órával később megpróbáltak korrigálni, a New York Times pedig egy olyan olvasói levélnek adott felületet, amely az Orbán-kormány szankcionálását sürgeti. “Magyarországot el kell szigetelni a NATO-tól és az Európai Uniótól” – olvasható az amerikai napilapban. (PestiSrácok.hu: Valóság VS. Ellenzék: 3-0! – A jereváni rádió szintjére süllyedt az ellenzék és sajtója)

Deutsch Tamás: ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerint a migránsvízumokkal kapcsolatban ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége.

A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában emlékeztetett, hogy az EP tárgyalt a migránsvízum bevezetéséről szóló előterjesztésről, ami a végszavazásnál nem kapta meg a szükséges többséget. Az ügynek le kellett volna kerülnie napirendről, de a „demokrácia legalapvetőbb szabályait megerőszakolva” a szocialista, kommunista, zöld és liberális képviselők nyomására a már leszavazott előterjesztés visszakerült az EP illetékes bizottsága elé – fejtette ki a politikus. A testület többsége az előterjesztést elfogadta, így az indítvány újra vissza fog kerülni az EP decemberi plenáris ülésére – jelezte.

Több mint visszatetsző az a képmutatás, ahogy a demokrácia szabályaihoz az európai balliberális képviselők viszonyulnak – jelentette ki Deutsch Tamás.

A politikus kifejtette: a migránsvízum bevezetése azt jelentené, hogy azok, akik az Európai Unióba szeretnének jönni, hazájuk európai uniós képviseletén, illetve bármelyik európai uniós ország képviseletén kaphatnának egyszeri beutazásra jogosító vízumot anélkül, hogy a menedékkérelmi igény megalapozottságát vizsgálnák vagy bármilyen biztonsági ellenőrzésen átmennének. Így érkeznének az Európai Unió területére és itt indulna el a menedékkérelem elbírálása.

Ez azt jelenti, hogy milliós-tízmilliós nagyságrendben az Európai Unióba beengednék az illegális bevándorlási szándékkal érkezőket, ahelyett, hogy megvédenék az unió külső határait. Ez olyan biztonsági kockázatot jelent több mint 500 millió európai polgár számára, amire nehéz szavakat találni, ezt az „ámokfutásszerű őrületet” akarják az EP bevándorláspárti többségéhez tartozó politikusok, politikai erők áterőltetni – fejtette ki. (MTI: Deutsch: a migránsvízumok ügyében ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége)

Bréking (fék)nyúz, 2018. december 8. – Tudósítás a másik valóságból

0

Ma nyugodt nap volt Budapesten, nem is volt itt semmilyen tüntike. Ezt láthatták a legtöbb kormányközeli lapon az olvasók. Néhány oldalon azért volt valami lent, nem túl szem előtt tartott hír valami rendetlenkedésről, de nyilván ez sem zavarta meg az olvasóikat. Volt azért egy kivétel is, a PestiSrácok fontosnak tartotta elmagyarázni, hogy az ellenzék jól láthatóan csak a szokásos politikai haszonszerzés érdekében tüntet. Azzal már többen szembesültek, hogy Merkel CDU-jának annyi. Leslie Mandoki szerint viszont a CDU új elnöke a Fidesz politikáját erősítheti.

Csak politikai haszonszerzés érdekében tüntetnek

Öt százalékos gazdasági növekedés van és munkaerőhiány, komoly bérnövekedés tapasztalható, a gazdaság és az állam makroadatai kiválóak. Ebből nem csak az következik, hogy bizonyosan nem szocialista vagy liberális kormányzás van, hanem az is, hogy a technológiai robbanás következtében is drasztikusan alakul át a munka világa, vagyis a munka törvénykönyve által szabályozott ember és vállalat közötti viszony.

Az állam, a kormány, a Fidesz érdeke is az, hogy a jelenleg munkavállalói státuszban lévő, képzett munkaerő többet dolgozzon. A munkavállalók érdeke az, hogy többet keressenek. Érthetően ezt úgy szeretnék elérni, hogy ne kelljen többet dolgozniuk. De ha többet dolgoznak, a bérnövekedésük is nagyobb lesz, nem csak a bérük.

Az ellenzék és a szakszervezeti vezetők jól láthatóan csak a szokásos politikai haszonszerzés érdekében mozdultak rá erre a törvényi változásra. (PestiSrácok.hu: Ki tüntet és miért most éppen? Magyarországon)

A német CDU balra tart

Az új pártelnök megválasztásakor a szavazás tétje az volt, hogy visszatér-e a CDU az eredeti nyomvonalra, vagyis a Helmut Kohl-féle kereszténydemokráciához, vagy folytatódik a Merkel által megkezdett balratolódás.

Kramp-Karrenbauer, alias mini-Merkel számára ezzel a győzelemmel egyenes út nyílt a kancellárjelölti státusz elnyerésére. AKK győzelme azért lehet káros a CDU-ra nézve, mert Kramp-Karrenbauer a kancellár embere, így az ő politikáját viszi tovább. Márpedig a CDU az elmúlt években pont Merkel hülyeségei miatt gyengült folyamatosan.

Ám AKK győzelmével folytatódhat a baloldali, liberális politizálás a CDU-ban. (888: A CDU-nak vége: Merkel jelöltje nyert, folytatódik a balos fordulat)

Leslie Mandoki szerint viszont a CDU új elnöke a Fidesz politikáját erősítheti

A Fidesz politikáját erősítheti az európai színtéren a német Kereszténydemokrata Unió, a CDU új elnöke – mondta a Németországban élő Leslie Mandoki zenész, producer szombaton az M1 aktuális csatornának adott interjújában.

Leslie Mandoki a CDU hamburgi tisztújító kongresszusán elmondta, Annegret Kramp-Karrenbauer, az új elnök garanciát jelent arra, hogy a párt újra a nemzetek Európájának elvét erősíti majd.

A mai eredmény nagyon pozitív a magyar népnek – hangsúlyozta a világhírű zenész, hozzátéve, most az a lényeg, hogy az európai parlamenti választásokon is ez az elv erősödjön. (MTI: Leslie Mandoki: A Fidesz politikáját erősítheti a CDU új elnöke)

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!