Kezdőlap Címkék Shane

Címke: Shane

Bréking nyúz, 2018. január 17. – Tudósítás a másik valóságból

0

Tomboltak Gulyás Márton aktivistái; Katinka nem Shane-el képzeli el uszodai – és talán azon kívüli – jövőjét; itt a farsang, itt a bál, vagyis egyre többen öltöznek be miniszterelnök-jelöltnek.

Pesti Srácok: Gulyás Márton anarchistái összemocskolták az Állami Számvevőszék épületét

Megint akcióba lendültek Gulyás Márton Slejm nevű anarchista csoportjának emberei, és szerdán több helyen összefestékezték az Állami Számvevőszék belvárosi székházának épületét. Közben kiderült, véletlenül a szomszéd épületet is összebarmolták, ezért azt ígérték, hogy azt ő maguk letakarítják. A rendőrök nem állították elő sem Gulyást, sem bandáját. Frissítés: az ÁSZ közlése szerint több százezer forintos kárt okoztak a szervezetnek a festékes randalírozók.

Lokál: Shane veszteséglistáját növeli a szakítás

Nem csupán a kiemelt edzői programban szereplő szakemberként neki járó havi egymilliós fizetést bukhatja Shane Tusup. A jelek szerint Hosszú Katinka mással képzeli el uszodai – és talán azon kívüli – jövőjét.

Mint ismert, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi ülésén szóba került, hogy ha a háromszoros olimpiai bajnok  január 31-ig nem a férjét jelöli meg edzőjeként, úgy Tusup kikerülhet a programból. Kérdés, ki lép a helyére? Jelenlegi tréningpartnere, Dudás Dániel aligha megoldás, hiszen még edzői papírja sincs.

Magyar Idők: Itt a farsang, itt a bál

Úgy tűnik, a farsang érettebb korú honfitársainkat is megihleti, a politikusok közül egyre többen öltöznek be miniszterelnök-jelöltnek. Legutóbb talán éppen Szigetvári Viktor öltötte magára ezt a szerepet az Együtt – a Korszakváltók Pártja színeiben. Könnyen megállapítható, hogy most ez a legnépszerűbb jelmez.

Magyar Hírlap: „A Momentum anyagi, morális és politikai válságban van”

Nincs minden rendben a Momentum Mozgalom háza táján, a választásra való felkészülés helyett belharcokkal, szerelmi kapcsolatokkal foglalkozik a párt vezetősége, miközben többen el is hagyták az utóbbi időben a szervezetet. A távozók egyike Papp Gergő, a decemberben távozott kommunikációs igazgató, aki az év utolsó napján egy levelet küldött a Momentum küldöttgyűlése tagságának, amelyben hosszan és részletesen számol be a vezetőségen belüli nézeteltérésekről.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK