Kezdőlap Címkék Schwarzenegger

Címke: Schwarzenegger

Csokit kapott a Guccitól Budapesten a Terminátor

0

Igaz nyári hír: az ideiglenesen hazánkban állomásozó Arnold Schwarzenegger egy Andrássy út luxusüzletben szeretett volna vásárolni, de a biztonsági emberek nem engedték be a sztárt.

Nem a Terminátor – nem mellesleg egykori kaliforniai kormányzó – öltözékével volt baj, hanem azzal, hogy a biztonságiak úgy ítélték meg, hogy túl sokan voltak az üzletben.

Ha úgy vesszük, igazuk volt. A szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak, ha túl sok a vevő, nem lehet őket az üzlet árfekvéséhez méltó színvonalon kiszolgálni. Meg aztán valljuk be, lopás is előadódhat – ha túl sokan vannak az üzletben, nem tudnak az eladók minden kézre figyelni.

Másfelől viszont Arnold Schwarzenegger – tetszik, nem tetszik – sztár. Az a budapesti konditerem például, ahova mostani látogatása során bement edzeni, máig büszkén hirdeti, hogy milyen neves vendég vette igénybe a szolgáltatásaikat.

Hogy az égés még nagyobb legyen, arról a Gucciu helyi emberei gondoskodtak. Miután utóbb rájöttek, hogy hibáztak, egy tábla csokoládét küldtek a hoppon maradt Schwarzeneggernek a szállodájába. A csokoládé márkájáról nem tudunk meg semmit, mint ahogy arról sincs hír, hogy szereti-e “Svarci” a csokoládét.

A Terminátor új ellenfele Donald Trump

0

Hollywood és Donald Trump viszonya közismerten rossz: Meryl Streep a színészek nevében bírálta az USA elnökének szélsőséges nézeteit. Trump pedig nem bocsátja meg Hollywoodnak, hogy a választási kampány kellős közepén tették közzé a viccet: Donald kacsa új nevet kíván magának …

A fajgyűlölet ellen kíván fellépni Arnold Schwarzenegger, aki nem titkolja: édesapja náci volt. Ezért most európai körútja során fontosnak tartotta, hogy felkeresse a Wiesenthal központot. Még korábban megállapította: az öreg valóban náci volt, de bűnöket nem követett el. Arnold Schwarzeneggert most az zavarja, hogy Donald Trump nem áll ki a fajgyűlölet ellen. A Terminátor ezért kampányt indított az USA elnöke ellen: “Amerikába jöttem, itt csináltam pénzt, akkor most csináljunk rendet!”-mondja Arnold Schwarzenegger, aki a Politico című brüsszeli lapnak nyilatkozott a saját múzeumában Graz mellett.

A most hetvenéves Schwarzenegger arra buzdítja Trump elnököt, hogy utánozza Kaliforniát! Amerikának ez a legnépesebb és legliberálisabb állama. A fajgyűlöletnek nyoma sincsen. Itt volt hat évig kormányzó Arnold Schwarzenegger, aki újra nem indulhat. A szenátus Washingtonban nem érdekli. Szívesen megmérkőzne a Fehér Házért kortársával Donald Trumppal, de van egy nagy hátránya;

külföldön született, így nem lehet az Egyesült Államok elnöke. Bármennyire népszerű is Amerikában …

Arnold Schwarzenegger azért sosem feledkezik meg arról, hogy honnan jött: idén is részt vett a bajor Oktoberfesten Münchenben. A literes söröskorsó nem okozott neki gondot, és most már nyugodtan ehet-ihat, mert hetvenévesen pályafutása szinte véget ért. Ezért találta ki ezt a kampányt Trump ellen: szemben a fajgyűlölettel és szemben azzal a gondolattal, hogy Amerika nemzeti érdeke mindent megelőz. Hollywood és Donald Trump viszonya közismerten rossz: Meryl Streep a színészek nevében bírálta az USA elnökének szélsőséges nézeteit. Trump pedig nem bocsátja meg Hollywoodnak, hogy a választási kampány kellős közepén tették közzé a viccet: Donald kacsa új nevet kíván magának …

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK