Kezdőlap Címkék Scatter

Címke: scatter

Öt kiváló tündérmese és morbid mese témájú nyerőgép

0

Próbáld ki a listán szereplő, kevésbé ismert nyerőgépeket és nyerj! A mese témájú slot játékok kevésbé ismertek, de nagyon izgalmas játékmenetet kínálnak.

Az online nyerőgépeknek számtalan különféle témája lehet a sporttól kezdve a filmeken át a klasszikus gyümölcsös nyerőgépekig. A mese témájú nyerőgépek kifejezett ritkaságnak számítanak, így könnyen lehet, hogy még te sem próbáltad őket, pedig lehet, hogy pont ebben a kategóriában bizonyulnál a legszerencsésebbnek. Az olyan magyar online kaszinóknál, mint például a MrBet oldala akár több ezer különféle nyerőgép közül válogathatod ki a saját kedvenceidet. A nyerőgépeket keresheted a “legjobb” és a “legújabb” kategóriákban is. A listán szereplő mesés-fantasztikus témájú nyerőgépek mind egyszerűen követhető, de mégis izgalmas, különleges játékmenettel rendelkeznek. Ennek hála kezdőknek és haladóknak egyaránt nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket. Olvass tovább, engedd szabadon a fantáziádat és csekkold a tündérmese, varázsló, egyszarvú és harcos amazon témájú fantasy slot játékokat.

World of Oz

Oz, a nagy varázsló történetét valószínűleg te is ismered. Az 1900-as években írt gyerekkönyvet sokan a szintén gyermekkönyv “A Kis Herceg” kötettel egy szinten tartják számon. A kitalált történet szerint egy kislány a kutyájával kerül át véletlenül egy mágikus világba, ahol különösebbnél különösebb kalandok várnak rá. Ennek az 5×3-as kiosztású, 50 nyerővonalas, viszonylag egyszerű és hangulatos nyerőgépnek hála most akár te is ellátogathatsz Oz, a nagy varázsló mágikus világába. A nyerőgép hangulatát külön a játékhoz készült zene is erősíti. A szimbólumok szerepét a könyvből ismert főhősök töltik be, mint például, Dorothy a kislány, Toto a kutya vagy Glenda, a repülő majom. Ez a slot is használja a mostanában népszerű, a játékosok számára kedvező leeső szimbólumok funkciót. Ennek a lényege, hogy bizonyos szimbólumkombinációk esetén, a kombinációt kiadó szimbólumok eltűnnek a képernyőről, majd a helyükre új szimbólumok esnek, amelyek újabb nyertes kombinációkat adhatnak ki. A boszorkány szimbólum egyben wild szimbólumként is funkcionál. A játék RTP értéke 95%, volatilitása közepes.

Princess Warrior

Ha a kedvenc szuperhősöd wonder woman vagy esetleg bejön a harcos amazonok világa, akkor ezt a játékot neked találták ki. Ha nem kedveled a szuperhősöket, de egyszerűen csak egy jól fizető, érdekes nyerőgépet keresel, akkor is jó helyen jársz. A szintén 5 oszlopos és 3 soros Princess Warrior nyerőgép 40 nyerővonalán 96%-os RTP érték mellett próbálhatsz szerencsét. A szimbólumok szerepét különféle fegyverek, páncélok és harcos amazonok töltik be. A játéknak nevet adó harcos hercegnő szimbólum egyben expanding wild szimbólumként is funkcionál. Az expanding wild szimbólum bármelyik más szimbólum szerepét felveheti, hogy kiegészítsen egy hiányos kombinációt, megjelenésekor pedig a körülötte lévő szimbólumokat is expanding wild szimbólummá változtathatja. A játék logója scatter szimbólumként funkcionál. Ha sikerül egyszerre a kellő számú scattert kipörgetned, akkor bónusz körök indulnak. A játék PC-ről és telefonról is kényelmesen játszható.

Fairy Dust Forest

Ezzel a nyerőgéppel ellátogathatsz a meseerdőbe, ahol varázslatos nyeremények várnak rád. Ennek a nyerőgépnek a hangulata a legfurcsább álmaidat idézheti. A hangulatot a látványvilág és a zene teszi teljessé. Az 5×3-as nyerőgép szimbólumai különféle mágikus fák, virágok és gombák, amelyek 96%-os RTP nyereménykifizetési érték mellett adják ki a nyertes kombinációkat. A játékban három különleges szimbólum is található. A repülő tündérmanó wild szimbólumként funkcionál, vagyis megjelenésekor bármilyen hiányos szimbólumkombinációt kiegészít a lehető legnagyobb értékű kombinációra. Ha gyerekként szeretted üldözni a pillangókat, akkor jó hírünk van a számodra. Ha sikerül 3 vagy több pillangót kipörgetned, akkor nyereményszorzós bónuszkörök indulnak. A kék varázsital szintén különleges szimbólumként viselkedik. Ha sikerül egy körben legalább hármat tetszőleges helyen kipörgetned, akkor választhatsz egyet a rejtélyes ajándékok közül.

Twisted Fairy Tales

A lista többi nyerőgépével szemben a Twisted Fairy Tales slot nem tündérmeséket, hanem morbid meséket mesél el. Ennek a slotnak már-már horrorfilmeket idéző hangulata van. Ebben a játékban egyszerre találkozhatsz vicces és rémálomba illő szimbólumokkal, mint például a gyilkos mézeskalács vagy a mérgezett alma. A hatás fokozásáért játszd a játékot sötét szobában. A játékban csak egy különleges szimbólum van, ez a wild szimbólum, amely egyszerűen csak “WILD” logóval van jelölve. Ez a nyerőgép progresszív jackpot nyereményeket is kínál, melyet a pénzeszsák ikonnal tudsz kipörgetni. A progresszív jackpot egy olyan különleges nyeremény, amelynek az összege mindig változó. Mindig, amikor egy játékos pörget, a tét egy kis része ebbe a nyereményalapba kerül, amely aztán egészen addig növekszik, amíg egy szerencsés játékos ki nem pörgeti a jackpotot. A progresszív jackpot nyeremények így akár a százmilliós, sőt, ezermilliós nagyságrendet is elérhetik. A játék RTP értéke akár a 98%-t is elérheti.

Unicorn Legend

Ez a rendkívül látványos animációkkal, grafikával és hangulatvilággal rendelkező slot számos különleges funkcióval kedveskedik a játékosoknak. Ezen a sloton te választhatod ki azt, hogy hány nyerővonalon szeretnél játszani a maximális 25-ből. Ha sikerül 3 vagy több scatter szimbólumot kipörgetned, akkor bónuszkörök indulnak. A bónuszkörök alatt nyereményszorzó van érményben, amelyet te magad választhatsz ki! Ha 4x szorzót választasz, akkor 20 bónuszkör jár, 6x szorzó mellett 15, 12x szorzó mellett pedig 10 bónusz kör! Döntsd el te a megérzéseid alapján, hogy melyik lehet számodra az ideális választás. A 2023-ban megjelent innovatív Unicorn Legend nyerőgép RTP nyereménykifizetési értéke 95%, a maximálisan elérhető nyeremény pedig a tét kétezerszerese. A játékot a mostanában egyre népszerűbb NextGen gaming fejlesztőcsapat készítette.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK