Kezdőlap Címkék Réka

Címke: réka

Bréking nyúz, 2018. január 8. – Tudósítás a másik valóságból

0

Menő majom a dzsungelből. Fazékban végzi a csodatyúk. Szilvia csalódott és már nem Jobbikos. Réka, aki nem Réka. Magyar sajtó, magántulajdonban.

Magyar Idők: Réka már nem Párizsban, hanem Budapesten Réka

„Sokat elárul közhangulatunkról, hogy már a keresztnevét meg kellett változtatnom történetem főszereplőjének. (Ő kérte, tartva attól, hogy bizonyos emberek az ő „másságát” nem tolerálják.) Réka magyar nő. Réka, felmenőit tekintve, egyszerre keresztény és zsidó.

Réka ugyanis nem bújócskázik a párizsi utakon többé, önmagát másnak álcázva, mint aki. Egyszerűen elege lett abból a veszedelemből, amit – ő mondja – „a migránsok, a befogadóországba beilleszkedni nem akarók” jelentenek. Gyerekkori álmainak amúgy varázslatos Párizsát családostul elhagyta. Visszaköltözött szülőföldjére, Budapestre.”

888: Menő majom a dzsungelben

„Az olcsó és szar ruhákat forgalmazó, majd a megsemmisítésükkel óriási környezeti katasztrófát okozó H&M ráérzett a liberális közhangulatra, és tudja, hogy minél több feketét, ázsiait, muzulmánt és más kisebbségit kell modellként alkalmaznia ahhoz, hogy kellően befogadónak és elfogadónak tűnjön. Most azonban hiba csúszott a számításba. Legalábbis a liberálisok szerint.

A H&M egy zöld pulóvert egy kis fekete sráccal reklámozott. Ezzel valószínűleg semmi baj nem lett volna, sőt nincs is, csak a felsőre véletlenül azt írták, hogy: coolest monkey in the jungle (a legmenőbb majom a dzsungelben).”

Origo: Gigantikus tojások az ólban

„Nem mindennapi tyúkja van Cserepes Boldizsárnénak, aki a kaposvári Kapocs.hu hírportálnak mutatta meg, milyen gigantikus tojásokat szed össze az ólban nap, mint nap. Megettem már a kenyerem javát, de én ekkora tojásokat még nem láttam. Ráadásul nem is egy volt, hanem sorba jöttek az óriás tojások az elmúlt napokban, már vagy ötnél tartunk” – tette hozzá a taszári asszony.

A csodatyúk azonban nem érdemel különleges bánásmódot, az asszony szerint ugyanúgy a fazékban végzi, mint az udvaron kapirgáló társai.”

Lokál: Szilvia csalódott, Vona a Jobbikot alázza

„Bertha Szilvia, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője a Facebookon adott hangot csalódottságának, miután Havas Henrik Vona Gáborról írt könyvét olvasta. Azt írja, hogy muszáj megszólalni a sok ezer fős jobbikos család miatt, merthogy az irányváltás a pártelnök személyi döntésén alapul, aki ezt diktatórikus módszerekkel hajtja végre.

Bertha a könyv olvasása közben úgy érezte, Vona megalázza a Jobbikot és a gárdistákat, azokat az eszméket, amiket a párt 2006 és 2014 között képviselt. Bertha a TV2 Tények Extra című műsorában azt is elmondta, hogy Vonát nem demokratikusan választották meg elnöknek, hiszen letiltotta az alelnököket az indulásról.

Bertha Szilvia a migrációról is beszélt, szerinte ez nemzeti ügy, és támogatni kellene ebben a kormányt.

A volt jobbikos  szerint Vonáék egy középerős pártként jutnak be a választásokon, de idővel kiesnek és lemorzsolódnak.”

Ripost: Orbán a Bild után a Ripostban

„A magyar sajtó 80 százalékban magántulajdonban van, és egy jelentős része erősen kritikus a magyar kormánnyal szemben.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK