Kezdőlap Címkék Női felvonulás

Címke: női felvonulás

120 perc – 2018. január 21. 16:00

0

A teniszrajongók hétfőn korán kelnek

Korán kell hétfőn kelnie annak, aki élőben szeretne drukkolni Fucsovics Mártonnak k Roger Federer  elleni mérkőzésén. Az Ausztrál nyílt bajnokságon a nyolcad-döntőben csap össze a fiatal magyar teniszező a 19-szeres Grand Slam-bajnokkal. A világranglista 80. Helyén lévő magyar játékos és a svájci legenda összecsapásának pontos időpontját nem lehet előre megmondani, ugyanis előtte két mérkőzés is lesz, s ahogy azok befejeződnek kezdődik ez a meccs. Federer egyébként kedvezően nyilatkozott Fucsovicsról. (FüHü)

Roger Marciról…

Közzétette: Magyar Teniszmeccsek – 2018. január 20.

 

Szörényi Leventéé a Kölcsey emlékplakett az idén

Az idén Szörényi Levente Kossuth-, és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, a legendás Illés, majd Fonográf együttes gitárosa és énekese kapta az idén a Kölcsey-emlékplakettet. A Kölcsey Társaság által 1995-ben alapított magyar művészeti díjat a magyar kultúra napján adják át Szatmárcsekén. Olyan nagy művészek kapták már eddig meg a díjat, mint Törőcsik Mari, Korniss Péter, Jókai Anna, Kósa Ferenc, Sebestyén Márta, Jankovics Marcell vagy Csoóri Sándor. Mint a mai díjátadóról készített MTI-tudósításban olvasható, Szörényi a többi között beszélt arról, hogy „az István, a király életben tartotta a generációkon átívelő reményt egy olyan Magyarország felépítésére, amelyben az istváni magyar nem törekszik a koppányi magyar megsemmisítésére”. Szörényi egyébként maga idézte fel az Illés együttes egyik legnagyobb slágerét, az „Utcán”-t. Mi ennek felidézésével köszöntjük őt! (FüHü)

Elhunyt Kálmán András

Elhunyt Kálmán András, Dunaújváros egykori polgármestere, az MSZP volt országgyűlési képviselője –  közölte a párt. A volt városvezető 68 évesen, váratlanul távozott az élők sorából. Kálmán András 1990-ben önkormányzati képviselő, 1994-ben pedig az MSZP dunaújvárosi regionális szervezetének elnöke lett. 1998-ban és 2002-ben választották meg országgyűlési képviselőnek.1999-ben, időközi polgármester-választáson nyerte el a polgármesteri tisztséget. 2002-ben és 2006-ban is ő lett a polgármester, szintén az MSZP színeiben. 2010-ben már nem indult a tisztségért, nyugdíjba vonult. (MTI)

Hamarosan érkezik az új amerikai nagykövet

Erről a miniszterelnök amerikai ügyekért felelős főtanácsadója beszélt a Hirado.hunak. Megyesy Jenő szerint ha valóban David Corsteint jelölik, mint ahogy azt a sajtó korábban megírta, az azt jelenti, hogy ismét egy politikai kinevezett diplomata érkezik Magyarországra, amit jónak tartana. A főtanácsadó nem tudta megmondani, hogy az amerikai elnök mikor fogadja Orbán Viktort. (HÍR TV)

Újabb tüntetések Trump ellen – már nem csak az USA-ban

Míg szombaton az Egyesült Államok több városában, ma már a világ több nagyvárosában szerveztek felvonulásokat a nők egyenlő jogokat követelve és bírálva Donal Trumpot. A többi között Melbourneben és Münchenben hívták utcára a nőket az amerikai elnök hivatalba lépésének első évfordulóján. (AP)

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK