Kezdőlap Címkék Motor

Címke: motor

Tíz éve történt – Talmácsi Gábor világbajnok

0

2007. november 4-én a Független Hírügynökség arról írt, hogy hihetetlen küzdelmek után, végül másodikként ért be a célba Talmácsi Gábor, a 125 kcm-es kategóriában, a Valenciai Nagydíjon.

A versenyt a rivális Hector Faubel nyerte. Így sem tudta azonban a pontversenyben megelőzni a magyar versenyzőt. Talmácsi ezzel az első magyar világbajnok a sportág történetében.

Több nőt is zaklatott a motoros szatír

0

Bíróságon van a hódmezővásárhelyi szatír ügye, aki a vád szerint három nőt is zaklatott.

A férfi június 13-án, a kora délutáni órákban egy hódmezővásárhelyi tanya bejárójában várakozva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó asszonyt, majd a nadrágját bokáig letolva, pólóját felhúzva elővette a nemi szervét, és a nő előtt kielégítette magát.

Pár nappal később, éjjel lépett akcióba: a motorozás közben egy bicikliző nőt szemelt ki magának. Mellé hajtott, és menet közben nyúlt magához. Nagyon tetszhetett neki a dolog, mert másnap, sőt harmadnap éjjel is ugyanígy, ugyanezt a nőt zaklatta.

Aztán kiderült, hogy a férfi júliusban is két hasonló bűncselekményt követett el: miközben a motorral kiszemelt áldozata mellett gurult, szóban zaklatta, közben önkielégítést végzett.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja, ügyében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK