Kezdőlap Címkék Molnár anikó

Címke: molnár anikó

Havasnak annyi

0

Nem ő volt a célpont, de őt találták el. Azokról a zaklatási vádakról van szó, amelyek az elmúlt napokban Havas Henriket érték.

A szó igazi értelmében, nem is zaklatásról volt szó, legföljebb egy magáról túl sokat gondoló férfi bunkó közeledéséről. De a közvélemény szemében, amely most különösen érzékeny a zaklatási ügyekre, Havas ügyei is zaklatásnak minősülhetnek. Mindkét esetben egy valóság-showban szereplő hölgy állt elő azzal, hogy az ismert újságíró, számtalan könyv írója, szexuálisan közeledett hozzájuk. Először Baukó Éva beszélt arról, hogy Havas ajánlatot tett neki, s bár egy ujjal sem ért hozzá, mégis megalázónak érezte a helyzetet. Tegnap pedig Molnár Anikótól is megtudtuk, hogy Havas egy alkalommal a combjára húzta kezét, egy másik alkalommal pedig vibrátort vásárolt neki.

Mindezek akár bulvárhírek is lehetnének, a legújabb történések fényében azonban mégsem azok. Havas ugyanis könyvet írt Vona Gáborról – a könyvnek épp a napokban volt a bemutatója – és a Fidesz köreiben ezt úgy értékelték, hogy az újságíró ezzel legitimálja Vonát és a Jobbikot. Havas korábban a Független Hírügynökségnek nyilatkozott, s a Vonáról írt könyve kapcsán elmondta: mindössze a Jobbik elnökét szerette volna bemutatni, és szó sincs arról, hogy akár a párttal, akár Vonával szimpatizálna.

Akár igazak a Havast ért vádak, akár nem, a dolgok rendje szerint Havas bele fog bukni ebbe a mostani ügybe. Hogy a Jobbikkal mi lesz, az már nem Havas Henrik története. Ott nagyobb tétben megy a játék, hatalmas erők csapnak össze, jelesül, Simicska Lajos és Orbán Viktor.

Hogy ennek a szembenállásnak feltehetőleg Havas Henrik lesz áldozata, az az ő egyéni balszerencséje. Tetszett volna máskor könyvet írni Vonáról a Tanár úrnak.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK