Kezdőlap Címkék Minaret

Címke: minaret

Bréking nyúz, március 9. – Tudósítás a másik valóságból

0

A mai napra Berlin elestét vizionálják a kormányhű portálok – szinte mindegyike arról ír, hogy a migránsok miatt Berlin a középkor felé száguld. Arról is olvashatunk, hogy korábban Újbudán majdnem épült minaret, Molnár Gyula és a szocialisták ezt támogatták is. A Jobbik Juhász Pétertől les el kampányfogásokat, a Facebook pedig maga is beavatkozik a magyarországi választásokba. 

 

888.hu: Nem vicc, a kerítésbontó Juhász Pétertől lopja a Jobbik a kampányfogásait

Szűk egy hónappal a választások előtt úgy tűnik, annyira tanácstalan a Jobbik, hogy már a kerítésbontó Juhász Pétertől sem szégyellnek kampányfogásokat lopni – írja a portál, amely szerint a brutális asszonyverés gyanújába keveredett Együtt politikusa, Juhász Péter március 4-én egy félreérthetetlen Facebook-posztban utalt arra, hogy ha a baloldal nyeri az április 8-i választásokat, a Magyarországot és egyben Európát is védelmező határzárat azonnal lebontaná.

A közösségi médiában közzétett képen Juhász igazi relativizáló liberálisként igyekszik összemosni az 1848-as forradalmat a közelgő választások dátumával, miközben egy elemeire hulló kerítésről ábrándozik.

A mostanában egyre inkább elvtelen politizálásáról elhíresült Jobbiknak ez annyira megtetszett, hogy néhány nappal később le is gyártották a kerítésbontó Juhásztól lopott kép jobbikos változatát, hasonló módon összemosva az 1848-as forradalom eszmeiségét az áprilisi választásokkal – írja a portál.

Origo: A középkor felé száguld Berlin a migránsok miatt

Arnold Mengelkoch, a berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka a Der Tagesspiegel német lapnak úgy fogalmazott, hogy a rengeteg migráns miatt a német főváros rossz irányba halad. Elmondása szerint Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé.

Az Origo szerint rendszeres atrocitásokról számolnak be azok, akik Németországban a bevándorlókkal foglalkoznak.

Egy helyi lakos szerint a városvezetés valamit nagyon elszúrt, hiszen ő például már nem érzi magát biztonságban a saját városában.

Berlinben egyre többen vannak az olyan fiatalok, akik unatkoznak, mert nincs munkájuk, a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő.

Az egyik iskolaigazgató pedig arról számolt be, hogy már a hétéves gyereken is fejkendő van. Szerinte az oktatás már nem is igazán fontos, hiszen az háttérbe szorul a vallással szemben.

A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.

Nyilvánvaló kell, hogy legyen, az én fiam nem játszhat lányokkal –

üvöltötte az ingerült szülő.

Pesti srácok: Itt a bizonyíték, így avatkozik bele a Facebook a magyar választásba (is)!

Óriási vihart kavart az a szerdai hír, hogy a Facebook kicenzúrázta Lázár János videóját, amiben arról a köztudomású tényről beszélt, hogy az elképesztő számú migráns miatt Bécs már nem hasonlít régi önmagára – írja a portál, amely szerint

messze nem ez volt az első eset, amikor a Facebook magukat törvények fölött állónak képzelő, rejtőzködő cenzorai beavatkoztak a magyar közéletbe, így végső soron a választások kimenetelébe.

A PestiSrácok.hu állítja: bizonyítékot szerzett arra, hogy a hivatalosan Írországban székelő európai Facebook-központ megbízható és megbízhatatlan  kategóriába sorolja a magyar hírportálokat. Utóbbiakat – köztük a portált is – karanténba helyezi és igyekszik elzárni az olvasóitól, amit az egyik Facebook alkalmazott a PestiSrácok.hu-nak be is vallott. Ezt az állítást a portál egy állítólagos levelezéssel is illusztrálja.

Majd megszólaltatja Koltay András médiajogász, egyetemi tanárt, aki szerint

a Facebook (és több más internetes világcég) kiszervezi magát az állam és a bíróságok felügyelete alól és bekebelezi a nyilvánosságot.

Ripost: Minaret engedélyeztetését kérte az MSZP elnöke

Egy palesztin fogorvos alapítványának adott el egy jelentős ingatlant az újbudai önkormányzat Molnár Gyula MSZP-elnök és dél-budai képviselőjelölt polgármesteresége idején, hogy minaretet építhessenek a XI. kerületben.

A Budaörsi út–Holdvilág utca–Bajmóci utca által határolt területet azzal a céllal értékesítették, hogy ott egy iszlám vallási és kulturális központot hozzanak létre – idézi a portál a Magyar Időket. Mindehhez a városrendezési szabályzat módosítására volt szükség.

Az önkormányzati testület ezt először nagy többséggel elvetette, majd egy olyan ülésen, ahol az ellenzéki fideszesek nem vettek részt, egyhangúlag elfogadta.

Nem sokkal később a Fidesz rendkívüli ülésen próbálta újra napirendre vetetni az ügyet, ám ekkor már nem sikerült biztosítani a határozatképességet. Az esetre még sokan emlékeznek a helyiek közül, mert végül lakossági tiltakozás tántorította el a tervétől Molnárt, a városrész akkori polgármesterét.

Az építtető Jótékonysági Béke Alapítvány vezetője, Saleh Taayser korábban a magyar elhárítás látókörébe is került, miközben azzal gyanúsították meg, hogy robbantani akart Mose Kacav volt izraeli államfő budapesti látogatása idején.

A férfit le is tartóztatták, de később kiengedték, mert nem tudták rábizonyítani, hogy terrorcselekményt tervezett.

 

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK