Kezdőlap Címkék Matrac

Címke: matrac

Álmatlan éjszakák helyett: tökéletes hálószoba

0

Egészségünk alapfeltétele a pihentető alvás, ahhoz pedig nem árt a megfelelő környezet.Az alvásproblémák felszámolása mellett további előnyökkel is bír, ha sikerül kialakítanunk a számunkra legideálisabb hálószobát.

Szokás mondani, hogy egyfelől az otthonunkban a hálószoba tükrözheti leginkább az egyéniségünket, mert ezt a szobát viszonylag ritkán tesszük közszemlére, másfelől van egy bútor, ami nemigen hiányozhat egyetlen hálószobából sem, hacsak nem a földön szeretnénk aludni. De mi az, amitől az ágy mellett jóvá válhat a hálónk?

A fizikai és a mentális jóllét alapja a megfelelő pihenés, amihez a már előbbiekben emlegetett ágyra – az esetek túlnyomó többségében – szükség van, ha pedig ez a rendelkezésünkre áll, egy matrac is jól jön hozzá. Ezen felül van egy bútor, ami a lakásunk bármely részén remekül funkcionál, így a hálószobában is jó helyen van. A komód praktikus, nem túl nagy tároló, jó tulajdonságai révén pedig a kisebb lakásokban is nélkülözhetetlen darabbá válik. Mivel nem csak a fiókjai nyelik el a tárolandó holminkat, különösen szerencsés választás, hiszen a tetejére is kényelmesen lehet pakolni, akár tárolási, akár dekorációs céllal.

Ha pedig már itt tartunk, akkor említést érdemelnek a szobanövények, amik amellett, hogy remekül mutatnak a komódon, tisztítják a levegőt, és ráadásul még a jó hangulatunkhoz is hozzájárulnak, amennyiben mi is teszünk az életben maradásukért.

A háztartásokban viszonylag ritkán fér el külön gardróbhelyiség, ezért általában a ruhásszekrények is a hálószobában találhatóak. Mivel ez már legalább két viszonylag nagy bútort jelent, próbáljuk őket színeikben összehangolni, hogy ne törjék meg nagyon a teret. Az árnyalatok tekintetében, ha azt tartjuk szem előtt, hogy minél nyugodtabban tudjunk pihenni, célszerű a semleges, visszafogott színeket választani a falhoz és a padlóhoz. Ez persze ízlés kérdése, de egy rikító rózsaszín szobában kevesen tudnak igazán jót aludni. Ügyeljünk arra is, hogy legyen több fényforrás, hogy a lefekvés előtti pillanatokat ne teljes díszkivilágításban töltsük. Legyen a lakásnak ez a helyisége csak a miénk, ahova mindig visszavonulhatunk, ha feltöltődésre vágyunk!

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK