Kezdőlap Címkék Kimaszk

Címke: kimaszk

Új stratégiai vezető a Vajna-lapoknál

0

„A Lapcom stratégiai igazgatói feladatait novembertől Élő Gábor veszi át, aki a Mediaworks stratégiai igazgatói székéből érkezik a céghez. A szakember pályája 25 éve Pécsről indult regionális televíziósként, közéleti és hírműsorok készítése után igazgatóként irányította kereskedelmi és közszolgálati televíziók hírszolgáltatását, rádió és online szerkesztőségek vezetése is része volt munkájának.”

Eddig az MTI híre, amely majdnem olyan szép, mint egy teleregény. Az MTI, nyilván, mert nem akarja az olvasókat részletekkel terhelni, szemérmesen nem említi azt a más tekintetben nem elhanyagolható tényt, hogy a most stratégiai igazgatónak kinevezett Élőt 2011-benkirúgták a közmédiából, mert ő volt a felelőse annak, hogy 2011. december 6-án, az úgynevezett

kimaszkolásos technikát alkalmazva kitakarták Lomnici Zoltánt,

a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét a Duna TV és az MTV híradójában.

Lomnici ekkoriban nemkívánatos személynek számított a köztévében és a Duna TV-ben, és Élő nyilván a felsőbbség kedvében kívánt járni, amikor egy Tőkés Lászlóval készült interjúban a romániai püspök mögött beszélgető Lomnicit egyszerűen eltüntették.

Értő kezekbe kerül tehát a Lapcom stratégiai igazgatása, olyannyira, hogy senki sem fog meglepődni, ha a jövőben a Lapcom újságjaiban egyes, oda nem illő személyek eltűnnek, míg mások a szokásosnál nagyobb gyakorisággal feltűnnek.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK