Kezdőlap Címkék Kalapács

Címke: kalapács

Bíróság előtt a kalapácsos rém

A 60 éves, kiskunhalasi férfi a vád szerint gyerekkori ismerősét és egy nőt verte agyon.

Még Kecelről ismerte barátját, mindketten ott születtek. 2011 októberének egyik éjjelén a sértett felkereste a vádlottat a kiskunhalasi tanyáján, mivel korábban megegyeztek, hogy néhány dolgot ellopnak a közeli gazdaságból.

Kimentek a tanya melletti fás, gazos területre, onnan lesték, mikor induljanak.

Mivel mozgolódás volt a gazdaságban, félóra után vitatkozni kezdtek, hogy véghez vigyék-e az akciót, vagy menjenek aludni.

Végül mindketten letettek a betörésről, de a vádlott felhúzta magát. A melléképületből egy 60 centi hosszú, másfélkilós kalapácsot hozott, és barátját hátulról leütötte. Miután az ájult férfi fejét a további 6-8 ütéssel gyakorlatilag szétverte, lefeküdt aludni.

Hajnalban felébredt,

a holttestet levetkőztette és elásta a kertben, a ruhákat kidobta a szemétbe.

Négy évvel később úgy döntött, hogy barátja földi maradványait eltünteti a ház mögül. A csontokat kiásta és a közeli erdőben szétszórta. Ez lett a veszte, ugyanis rőzsegyűjtők rábukkantak a koponyára, melyről a szakértők megállapították, bűncselekmény húzódik a háttérben.

Az ügyészség a férfit egy másik bűncselekménnyel is megvádolta. E szerint egy nővel is végzett, mivel nem tetszett neki az asszony pletykás stílusa. A nőt több napon át figyelte, majd 2012. május 19-én este magához vette a már említett kalapácsot.

Ezt az áldozatát is hátulról ütötte le, majd a holttestet az úttest melletti árokban hagyta.

A rendőrség cserbenhagyásos gázolásként kezelte az ügyet, majd felfüggesztették a nyomozást, mert nem jutottak egyről a kettőre. A településben éveken át találgatták, lehet-e összefüggés a gyanús eltűnés és a különös baleset között, de csak akkor igazolódott be a pletyka, amikor a rőzsegyűjtők rábukkantak a koponyára.

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!