Kezdőlap Címkék Hódi

Címke: hódi

Bréking nyúz, november 8. – Tudósítás a másik valóságból

0

Szex közben meglepett színésznő. Vizenyolcas és vizelő. Korláton fekve csúszó focista. Negyvenes háttér. Sértegetett nemzettársak. Demcsák Zsuzsa.

Bayer Zsolt a Magyar Időkben az Atyánszky nevű vizesnyolcasról és a vizelő Lajosról

Pár nappal ezelőtt például ismét hallhattunk a kisgazdapártról, egészen pontosan egy Atyánszky nevű vizesnyolcasról, aki megjelent a nyilvánosságban (tizenöt perc hírnév), és Simicska Lajost jelentette be a „párt” miniszterelnök-jelöltjeként. (A másik nyomorult, a Lajos, örömében és meglepetésében nyilván levizelt néhány hirdetőoszlopot.)

Az Origo cikke a korláton fekve érkező Busairól

„Busai Barna, a megyei első osztályban szereplő Eger SE játékosa nem akárhogy érkezett a Felsőtárkány elleni rangadóra. A 33 éves játékos egykori csapata otthonában lépett pályára, és korábban rituálévá vált számára, hogy a pályára vezető korlátokon keresztbe fekve lecsúszik.

Amikor először sikerült, utána már szinte kihagyhatatlan volt edzések és meccsek előtt is! Így most, amikor az Eger színeiben visszatértem régi klubomhoz, gondoltam, ezen már nem változtatok” – nyilatkozta Busai Barna.”

A Ripost az új kapcsolatra nyitott Hódi Pameláról

„Fontos hogy negyven fölötti legyen. Hiszen addigra egy férfi megteremti azt a hátteret, amire nekem és a lányomnak szükségünk van a jövőben.”

Kacsoh Dániel a DK-ról a Magyar Hírlapban

„Túl az első, második és harmadik felháborodáson, érdemes feltenni a kérdést: ugyan miért vágott bele ez a súlyos identitászavarban szenvedő pártocska ebbe a kezdeményezésbe? Pusztán jólesik nekik nemzettársaik sértegetése? Szeretnek elvenni úgynevezett szerzett jogokat? Azt hiszik, hogy bármiféle konkrét következménye lesz a rajtuk kívül valamennyi magyar párt által elutasított felvetésnek? Hogy a kérdést egyáltalán napirendre veszi a parlament?”

A Borsonline az igazi Demcsák Zsuzsáról

„Míg az ország Demcsák botrányán csámcsogott, ő már rég túltette magát rajta, mert az RTL-es műsor készítői szinte azonnal megkeresték. A lehetőség jobbkor nem is jöhetett volna, most megmutathatja, milyen az igazi Demcsák Zsuzsa a felépített környezet, a tökéletes smink, felsliccelt ruhák, keze alá dolgozó szerkesztők és előre megírt kérdések nélkül a dzsungelben.”

Az Origo arról, hogy gyerekei szex közben lepték meg a szép színésznőt

„Az egykori Veronica Mars, Kristen Bell a The Talk című műsorban promózta új filmjét, a Rossz anyák karácsonyá-t, amikor arra terelődött a szó, hogy neki magának mi volt a legkínosabb élménye, mióta anya lett.

A színésznő gondolkodás nélkül rávágta: a lányai, a most 3 éves Delta és a 4 éves Lincoln egyszer akkor toppantak be a szobába, amikor ő és a férje, Dax Shepard pont szex közben voltak.

Végül is ők is így készültek, nincs ezzel semmi gond – próbálta elviccelni a helyzetet Bell, de aztán a műsorvezető, Julie Chen kérdésére elmesélte, hogyan is reagáltak valójában.

„Hé, mi a helyzet, mit szeretnétek?” – fordultak barátságosan a lányok felé, majd elmagyarázták nekik, hogy anya és apa csak tartottak egy kis pihenőt.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK