Kezdőlap Címkék Hírcsárda

Címke: hírcsárda

A vicc vége – avagy Soros mindenkit férfivé operáltatna

Idáig azt gondoltuk, hogy a vicc jó. Szórakoztat, oldja a feszültséget, nem bánt senkit.

Mostantól ennek vége, itt a szép új világ. A vicc nem vicc többé, hanem maga véres valóság. Legalábbis egyesek képzeletében.

Az történt, hogy egy nénihangon beszélő néni betelefonált az egyik rádióműsorba – nevezzük Palávernek és áruljuk el azt is, hogy a Karc FM-en érhető el – és előadott egy rémes történetet.

A néninek hangzó néni szerint ugyanis Soros György arra készül, hogy mindekit férfivá operálnak, mert így biztosítható a neme közti egyenlőség.Ja, és az utcákon csak kihangosítóval lehet majd mobilon telefonálni.

Mindezt és még sok más szörnyűséget Soros György My Plan (Tervem) című köníyvéből tudja a nénihangon beszélő néni.

A műsorvezető, nevezzük Katának, először hitetlenkedett, ám végül kénytelen volt meghajolni az érvek súlya alatt, és már ő is ugyanúgy félt, mint a nénihangon beszélő néni.

Nyilván azért félt, mert addigi életét nőként élte le, és nagyon megfelelt neki ez az állapot, vagyis, nő létére nem akart férfi lenni. És kihangosító nélkül szeret beszélni telefonon. Vannak ilyen emberek.

Azért, amikor a nénihangú néni arról kezdett értekezni, hogy Soros terve alapján kötelezővé tennék a drogokat, támogatnák a pedofíliát, Kata megnyugodott, mert rájött, hogy az élet szép. Vagyis, átverték a nénit, és egy ideig őt is, de már nincs baj, mégsem kell a jövőben férfiként élnie.

Az egész egyébként a vicces szövegeiről ismert Hírcsárdától származik. Idáig örültünk, hogy van a Hírcsárda, mert sok vidám percet szerzett már nekünk, magyaroknak. Ám mostantól őket is óvatosságra intjük, merthogy vége a viccnek, vigyázni kell, mivel tréfálkozik az ember, mert ebben a megzakkant országban még a legképtelenebb kitaláció is valósággá válik.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK