Kezdőlap Címkék Havas

Címke: Havas

Bréking nyúz, 2017. december 10. – Tudósítás a másik valóságból

0

Kettő helyett három kupa. Több gyerek, több tisztelet. A napközben nem este. A Facebookon született Juhász-félék.

Pesti Srácok Focitornával hozzák össze a Kárpát-medence magyarságát

„A torna mára a Kárpát-medence legnagyobb amatőr futballeseményévé nőtte ki magát, idén rekordszámú, ötvenhat nevezés érkezett, sőt a Kárpát-haza minden részéből érkező csapatok mellett, első ízben két lengyel alakulat is benevezett. A mérkőzések vasárnap estig tartanak, és a sok résztvevő miatt, az eddigi kettő helyett ezúttal három kupát adnak át a végén. A rendszeresen visszajáró, 18-40 év közöttiek az Autonómia Kupáért, míg az újonnan benevezett 18-40 év közti csapatok a Nemzeti Összetartozás Kupárt szállnak versenybe, a 40 év felettiek ezzel pedig a Székelyföldért Kupáért küzdenek. Az említett lengyeleken kívül 13 csapat érkezik Magyarországról, 27 Erdélyből, 8 Kárpátaljáról, 3 Felvidékről és 3 Délvidékről. A sportesemény főszervezője a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI), társszervezői pedig a Diósdi Nonprofit Sportközpont, valamint a Székelyföldért Társaság, fővédnöke pedig Kövér László, az Országgyűlés elnöke. A megnyitón beszédet mondott Szász Jenő, az NSKI elnöke is.”

Csizmadia László a Magyar Időkben: A nyugdíjasok után célkeresztben a nagycsaládosok

„Nem vitatható, hogy a több gyereket vállalók tiszteletet és megbecsülést érdemelnek. A társadalmi érdekeknek is megfelelő vállalásaik a szívbéli szeretetre utalnak. Ezzel szemben a nyílt társadalmat hirdetők az európai családokba születő gyerekeket felesleges gazdasági tehernek minősítik. Szerintük e téren is adva van az olcsó import lehetősége. A Közel-Keletről és Afrikából azonnal jöhetnének a gazdasági bevándorlók, majd befogadásuk után az ugrásra kész nagycsaládjuk, akár húszan is egy fészekaljából…

…A nemzeti konzultáció megmutatta, hogy az emberkereskedelem nem ugyanazon elvek alapján működik, mint a paradicsom, a paprika vagy a déli gyümölcs importja. A magyar emberek sorskérdésükről, gyermekeik és unokáik jövőjéről önállóan, tudatosan, felelősen kívánnak dönteni.”

Origo: Állatos pornó, pedofilok, prostituáltak, Havas Henrik

„Megdöbbentő adást produkált Havas Henrik. Előző nap felvett, heti műsorát szombat este lehetett megnézni az ATV-n, és minden túlzás nélkül gyomorforgató lett. Az ATV feltehetően érzi, hogy a lebukott szexuális zaklató már nem vállalható, ezért az első öt-hat percben, ameddig Havas háborítatlanul magyarázkodott és persze hazudozott botrányáról, végig szerepelt egy felirat a képernyőn: „a felvétel péntek napközben készült”. Végig. A felirat szövegében nemcsak a pénteknek van jelentősége. Nem véletlenül írták ki azt is, hogy napközben. Tehát nem este. Ugyanis pénteken nagyjából este fél 7-kor derült ki a TV2 Tények című hírműsorából, hogy egy második fiatal nő is szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket, ráadásul vele megfogdostatta a péniszét is, és erőszakosan megcsókolta. Péntek este fél 7 óta végképp a magyar közélet szégyenévé vált Havas Henrik.”

888. Az ellenzéki kutyafürdető

„A Juhász-félék a Facebookon születtek, és a bombasztikus online minivideókra kapható lájkokon kívül semmi sem érdekli őket. Nincs szükségük világnézetre, mögöttes szellemi tartalomra, értékekre, csak egy okostelefonra, némi drámai érzékre és gátlástalanságra. Be kell nyomulni a kormánypárti rendezvényekre, oda kell állni a kormánypárti politikusok lakásához, zaklatni és provokálni. Aztán, ha hibáznak, megosztani, és már jönnek is a lájkok. Az eredmény, a politikai siker miatt érzett öröm azonnali és kézzelfogható. Nem szükséges hosszú távú tervekkel bíbelődni, építkezni, megmondani, milyen Magyarországot akarnak, milyen értékek mentén hoznák meg döntéseiket. Nem kell meghatározniuk saját politikai identitásukat, csak az ellenfelet rombolni, lejáratni. Ennek nagy előnye, hogy míg a politikában akár évtizedek kellenek a sikerhez és az ebből fakadó örömhöz, itt a kielégülés azonnali. Juhász esetében – akinek erről papírja van – talán nem alaptalan ezt a politikát a drogfogyasztáshoz hasonlítani. Ahol nem kell az örömhöz semmit teljesíteni, elérni, megdolgozni érte, elég egy spangli, és már meg is jött a kielégülés. A Juhász-félék ezt a rövid távú, teljesítmény nélküli örömöt keresik a politikában.”

Bréking nyúz, 2017. december 9. – Tudósítás a másik valóságból

0

Összerezzent aura. Tányérdobálókkal építő. Havas összeomlóban. Sivalkodó Cukiék. Soros-simogató.

Origo – Szél Bernadett 16 éves kora óta kötődik Soros Györgyhöz

„Szél Bernadett 2012-ben szinte az utcáról belépve, a legnagyobb tányérdobálások közepette felépítette magát az egyik legismertebb hazai női politikussá – így jellemezte korábban Schiffer András egykori párttársát, Szél Bernadettet.”

Magyar Idők: Bayer összeroggyant, de már a helyén van

„Mindenesetre két évvel ezelőtt eléggé összerogytunk, és el sem hittük, hogy valaha helyükre kerülhetnek a dolgok. De helyükre kerültek. A Hír TV az Echo tévén, a Magyar Nemzet a Magyar Időkben él tovább, ahol egykor én ültem, ott most Kálmán Olga ül meg Puzsér Róbert, ahol én írtam, ott meg Hegyi Gyula, hogy rosszabbat ne említsek. És ahogy mondani szokás, mégis minden stimmel.”

Pesti Srácok – Soros-simogató konferencia

„Soros-simogató konferenciát rendezett pénteken a Republikon Intézet, ahol többen könnyes szemmel hallgatták végig az általuk filantrópnak nevezett tőzsdespekuláns dicsőséges életútját, érdemeit. Egy idő után persze a félelemtől össze is rezzent a terem aurája egy kicsit, amikor újra és újra elhangzott: a sátáni Orbán Viktor és kormánya politikai érdekből bánt egy szerencsétlen öregembert, akinek egyébként mindent köszönhet. A napot a hárompaneles konferencia utolsó felvonásában G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője mentette meg, akinek volt bátorsága beülni a tűzfészekbe a túlerő ellenére is.”

Lokál – Molnár Anikó esete Havas Henrik nemi szervével

„Molnár Anikó még évekkel korábban ismerkedett meg Havas Henrikkel, amikor a közös botránykönyvükön dolgoztak. A valóságshow-ból ismert nő is megfordult Havas Henrik 13. kerületi irodájában, ahol a korábbi áldozatát, Baukó Évát is zaklatta. A korábban modellként is dolgozó Molnár Anikó a TV2 Tények műsorában elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas.

Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika és persze a Jobbik szoknyája mögé bújni.

Havas és a Jobbik mélyrepülése egyébként kéz a kézben jár. A műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva.”

888.hu a sivalkodó Jobbikról

„A Simicska Lajos milliárdos oligarcha befolyása alatt álló Jobbik az SZDSZ-t megszégyenítő sivalkodásba kezdett az Állami Számvevőszék ítélete után. Mint ismert az ÁSZ vizsgálata kiderítette, hogy a Jobbik 331 millió forint értékű tiltott pártfinanszírozásban részesült Simicska plakátcégein keresztül.

Az önmagát sajnáltató cuki – akarom mondani – ciki párt sivalkodásához csatlakozott a Ron Werber-féle LMP társelnöke, Hadházy Ákos és szerényebben ugyan, de Lendvai Ildikó emeszpés megmondóasszony is. A Momentum Mozgalom viszont (akikhez Vona korábban próbált dörgölőzni) nemes egyszerűséggel lepattintotta Cukiékat némi KGBélázás kíséretében.”

Havasnak annyi

0

Nem ő volt a célpont, de őt találták el. Azokról a zaklatási vádakról van szó, amelyek az elmúlt napokban Havas Henriket érték.

A szó igazi értelmében, nem is zaklatásról volt szó, legföljebb egy magáról túl sokat gondoló férfi bunkó közeledéséről. De a közvélemény szemében, amely most különösen érzékeny a zaklatási ügyekre, Havas ügyei is zaklatásnak minősülhetnek. Mindkét esetben egy valóság-showban szereplő hölgy állt elő azzal, hogy az ismert újságíró, számtalan könyv írója, szexuálisan közeledett hozzájuk. Először Baukó Éva beszélt arról, hogy Havas ajánlatot tett neki, s bár egy ujjal sem ért hozzá, mégis megalázónak érezte a helyzetet. Tegnap pedig Molnár Anikótól is megtudtuk, hogy Havas egy alkalommal a combjára húzta kezét, egy másik alkalommal pedig vibrátort vásárolt neki.

Mindezek akár bulvárhírek is lehetnének, a legújabb történések fényében azonban mégsem azok. Havas ugyanis könyvet írt Vona Gáborról – a könyvnek épp a napokban volt a bemutatója – és a Fidesz köreiben ezt úgy értékelték, hogy az újságíró ezzel legitimálja Vonát és a Jobbikot. Havas korábban a Független Hírügynökségnek nyilatkozott, s a Vonáról írt könyve kapcsán elmondta: mindössze a Jobbik elnökét szerette volna bemutatni, és szó sincs arról, hogy akár a párttal, akár Vonával szimpatizálna.

Akár igazak a Havast ért vádak, akár nem, a dolgok rendje szerint Havas bele fog bukni ebbe a mostani ügybe. Hogy a Jobbikkal mi lesz, az már nem Havas Henrik története. Ott nagyobb tétben megy a játék, hatalmas erők csapnak össze, jelesül, Simicska Lajos és Orbán Viktor.

Hogy ennek a szembenállásnak feltehetőleg Havas Henrik lesz áldozata, az az ő egyéni balszerencséje. Tetszett volna máskor könyvet írni Vonáról a Tanár úrnak.

Hétfőn jön a Nagy Bejelentés?

1

Amíg a Fidesz nemzeti konzultál és imádkozik Angela Merkelért, addig a demokratikus ellenzék egy része elment a falig: Botka vagy változtat a menün vagy a projekt kimúlik.

Nem kell különösen vájtfülűnek lenni ahhoz, hogy a különböző MSZP körüli kiszólásokból ne vonja le az ember azt a következtetést, hogy valaminek történnie kell, mert különben megismétlődik a 2014-es baloldali kudarc.

Első hallásra a szocialisták miniszterelnök jelöltje következetesen kitart kulcsfontosságú axiómája mellett, miszerint:

mindenkivel igen, de Gyurcsánnyal nem.

A szombati Népszavában Botka László megismételte korábbi álláspontját; azaz ő is híve a közös listának, a koordinációs tárgyalásoknak, de változatlanul, listán kívül akarja látni Gyurcsányt.

Ezek szerint, ahogy ezt a FüHü is megírta Botka a saját elképzelését tartja egyetlen üdvözítő útnak.

Egészen másként látja a helyzetet az MSZP nemcsak egészségpolitikusa, Havas Szófia a Független Hírügynökségnek nyilatkozva arra a kérdésre, hogy

„Kinek kellene lépnie Botkának, vagy Gyurcsánynak?” ezt válaszolta:

„A nyár elején mi voltunk azok, akik kizártuk az együttműködésből Gyurcsányt, tehát nekünk kell ezt a helyzetet feloldanunk.

Én nem vagyok tényleg Gyurcsány-fan, de erősen túlzónak érzem azt a hatást, amit neki tulajdonítanak. Nem érdekli az embereket, és ezt Kőbányán dolgozva pontosan érzem, hogy van-e Gyurcsány, vagy nincs, inkább azt mondják: nagyon elegük van már a Fideszből, de ami nálunk zajlik az számukra nagyon ellenszenves.”

Havas egyúttal megadja pártja kórleletét is:

„Nincs üzenetünk.

Nem üzenünk semmit, hogy mit akarunk az egészségügyben, az oktatásban, a gazdaságban, a külföldre szakadt hazánk fiaival… Várnak az emberek tőlünk valamit, sokkal kisebb pártok, ha szükséges tízen-húszan kimennek az utcára és tiltakoznak. Mi ülünk és nézünk.”

Nem kevésbé sarkosan fogalmaz Lengyel László, aki szerint „az őszi nyitány ellenzéki káoszba fúlt. Folytatódott a mindenki harca mindenki ellen, egymás és önmaguk legyilkolása”. A politológus, aki Botka László legbefolyásosabb támogatójának számít megállapította, hogy „a politikai tárgyalások sora megakadt a felső szinten.”

A FüHü már korábban megírta, hogy

LENGYEL ELLÉPETT NÉMIKÉPP BOTKA MELLŐL, AZZAL LEGALÁBB IS, HOGY TŐLE ÉS AZ MSZP-TŐL VÁRJA A TÁRGYALÁSOK KIMOZDÍTÁSÁT A HOLTPONTRÓL, AZAZ NEKI KELL MÓDOSÍTANI EDDIG ÁLLÁSPONTJÁN.

Ezek után nem maradt más hátra mint megvárni a hétfőt, amikor is, a Független Hírügynökség információja szerint a szocialisták miniszterelnökjelöltje lépni fog. Kíváncsian várjuk, hogy merre.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK