Kezdőlap Címkék Erdoganm törökország

Címke: erdoganm törökország

Megvan Orbán harmadik betűje!

Amint arról a Független Hírügynökség is beszámolt, különös dolgok történnek Orbán Viktor Facebook-oldalán. A már megszokott fotók, videók és rövid, többnyire egysoros bejegyzések mellett előbb egy Ó betű jelent meg, majd egy I is társult hozzá. A betűsereg létszáma mára háromra bővült, és a miniszterelnök oldalán látható fotón mostantól ez olvasható: CIÓ.

Közelebb nem kerültünk a megfejtéshez, bár találgatásokban eddig sem volt hiány. Sokan ugyanis a Migráció, vagy a Korrupció kifejezésre tippeltek, az Infláció, vagy a Depresszió szavakra is többen tippeltek – utóbbi a C betű belépésével kiesett.

Marad legvalószínűbb megfejtésnek az, hogy Vakáció. Vagyis, hogy a miniszterelnök hamarosan szabadságra megy. Bemelegítésként elutazott Erdogan török elnök beiktatására, ahová magával vitte a politika iránt nem különösebben érdeklődő fiát, Gáspárt is.

Orbán Viktor miniszterelnök megtekinti az elnöki épületegyüttes makettjét Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatásán Ankarában 2018. július 9-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs. (A miniszterelnök mellett fia, Orbán Gáspár).

Ebből lehet arra következtetni, hogy Erdogan beiktatása Orbán Viktor számára csak amolyan előjáték, az igazi aktus még csak ezután következik. Vagyis a két Orbán Törökország után nem haza, Magyarországra, hanem a miniszterelnök szívéhez ugyancsak közeli Oroszországba utazik a labdarúgó világbajnokság hátralévő mérkőzéseire.

Erre utal az is, hogy az MTI, amely fotókon is beszámol a miniszterelnök törökországi útjától, nem tesz említést arról, hogy a kormányfő fia, Orbán Gáspár is papával tartott volna. Pedig ott volt, még néhány fotón is feltűnik, de ezt az MTI vagy nem vette észre, vagy nem tartotta fontosnak megosztani a magyar közvéleménnyel.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK