Kezdőlap Címkék Böllér

Címke: böllér

120 perc – 2018. január 16. 08:00

0

Milliókat adott az állam Orbán Viktor gyülekezetének

Összesen csaknem 650 millió forintért vásárolta meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő azt a két telket, amelyeken az Orbán Viktor kormányfőt is tagjai között tudó Svábhegyi Református Gyülekezet terjeszkedne. A gyülekezet a Felhő utca 10. szám alatt található templom mellett hozna létre református központot, a Felhő utca 6., illetve 8. szám alatti telkeken. (Népszava)

Támogatná a DK Karácsony Gergelyt

Ha a demokratikus oldal nyer, és az MSZP lesz a legerősebb baloldali párt, akkor a DK megszavazza miniszterelnöknek Karácsony Gergelyt, de még az sem kizárt, hogy akkor is, ha a DK lesz a legerősebb. (atv)

Most a böllér a soros

Megtalálta a Hír Tv a jásziványi kolbásztöltő versenyen azt az embert, aki ráírta a megölt és megperzselt disznóra, hogy „Ő VOLT A SOROS”. A leölt disznóval pózoló emberek képét megosztotta Pócs János fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, amiből hatalmas botrány lett, a Bloomberg is címlapon hozta. Péter András böllér azt mondta, ők nem akartak üzenni ezzel semmit, az erdélyi kisfalvakban nem annyira ismert Soros György, mint Magyarországon. „Mi vágtuk a disznót, épp az volt a soros”. (Hír TV)

Ferenc pápa átrepült szülőhazája fölött

Megérkezett Chilébe, hatodik latin-amerikai apostoli látogatásának első állomására hétfőn Ferenc pápa.  Ferenc pápa repülőgépe útban Chilébe átrepült szülőföldje, Argentína felett. A repülőgépről küldött jókívánságában anélkül, hogy közölte volna, mikor látogat el hazájába, arra kérte honfitársait, imádkozzanak érte. Pápaságának öt évvel ezelőtti kezdete óta ugyanis nem kereste fel Argentínát, ahol pedig nagyon sokan várják. (MTI)

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK