Kezdőlap Címkék Aura

Címke: aura

Bréking nyúz, 2017. december 9. – Tudósítás a másik valóságból

0

Összerezzent aura. Tányérdobálókkal építő. Havas összeomlóban. Sivalkodó Cukiék. Soros-simogató.

Origo – Szél Bernadett 16 éves kora óta kötődik Soros Györgyhöz

„Szél Bernadett 2012-ben szinte az utcáról belépve, a legnagyobb tányérdobálások közepette felépítette magát az egyik legismertebb hazai női politikussá – így jellemezte korábban Schiffer András egykori párttársát, Szél Bernadettet.”

Magyar Idők: Bayer összeroggyant, de már a helyén van

„Mindenesetre két évvel ezelőtt eléggé összerogytunk, és el sem hittük, hogy valaha helyükre kerülhetnek a dolgok. De helyükre kerültek. A Hír TV az Echo tévén, a Magyar Nemzet a Magyar Időkben él tovább, ahol egykor én ültem, ott most Kálmán Olga ül meg Puzsér Róbert, ahol én írtam, ott meg Hegyi Gyula, hogy rosszabbat ne említsek. És ahogy mondani szokás, mégis minden stimmel.”

Pesti Srácok – Soros-simogató konferencia

„Soros-simogató konferenciát rendezett pénteken a Republikon Intézet, ahol többen könnyes szemmel hallgatták végig az általuk filantrópnak nevezett tőzsdespekuláns dicsőséges életútját, érdemeit. Egy idő után persze a félelemtől össze is rezzent a terem aurája egy kicsit, amikor újra és újra elhangzott: a sátáni Orbán Viktor és kormánya politikai érdekből bánt egy szerencsétlen öregembert, akinek egyébként mindent köszönhet. A napot a hárompaneles konferencia utolsó felvonásában G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője mentette meg, akinek volt bátorsága beülni a tűzfészekbe a túlerő ellenére is.”

Lokál – Molnár Anikó esete Havas Henrik nemi szervével

„Molnár Anikó még évekkel korábban ismerkedett meg Havas Henrikkel, amikor a közös botránykönyvükön dolgoztak. A valóságshow-ból ismert nő is megfordult Havas Henrik 13. kerületi irodájában, ahol a korábbi áldozatát, Baukó Évát is zaklatta. A korábban modellként is dolgozó Molnár Anikó a TV2 Tények műsorában elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas.

Érezhetően Havas közel van az összeomláshoz, talán a beismeréshez, de azért még próbálkozik a politika és persze a Jobbik szoknyája mögé bújni.

Havas és a Jobbik mélyrepülése egyébként kéz a kézben jár. A műsorvezető botránya mellett a szélsőséges párt is soha nem látott válságban van, sorra hagyják el szimpatizánsai, puccsot emlegetnek, Vona napjai pedig meg vannak számlálva.”

888.hu a sivalkodó Jobbikról

„A Simicska Lajos milliárdos oligarcha befolyása alatt álló Jobbik az SZDSZ-t megszégyenítő sivalkodásba kezdett az Állami Számvevőszék ítélete után. Mint ismert az ÁSZ vizsgálata kiderítette, hogy a Jobbik 331 millió forint értékű tiltott pártfinanszírozásban részesült Simicska plakátcégein keresztül.

Az önmagát sajnáltató cuki – akarom mondani – ciki párt sivalkodásához csatlakozott a Ron Werber-féle LMP társelnöke, Hadházy Ákos és szerényebben ugyan, de Lendvai Ildikó emeszpés megmondóasszony is. A Momentum Mozgalom viszont (akikhez Vona korábban próbált dörgölőzni) nemes egyszerűséggel lepattintotta Cukiékat némi KGBélázás kíséretében.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK