Orbán rendszere inog: Rogán szivárogtat Magyar Péternek?

0
348
Facebook

Orbán Áron, a miniszterelnök egyik öccse Héjj Dáviddal a kormányfő  egyik közeli munkatársával beszélget egy hangszalagon, mely nyilvánosságra került. Ebből kiderül a többi között az is, hogy Rogán Antal, a titkosszolgálatok és a média ura információkat szivárogtat Magyar Péternek, aki szombatra tüntetést szervez az MTVA székháza elé Óbudán a Kunigunda utcában.

A hangszalag szerint Rogán Antal ki akarja csinálni Szijjártó Pétert, Orbán Viktor első janicsárját, aki a kemény vonalat képviseli a nem éppen sikeres magyar diplomáciában.

Magyar Péter viszont épp arról tárgyalt Ursula von der Leyennel, hogy miképp lehetne a Brüsszelben befagyasztott eurómilliárdok egy részét úgy eljuttatni Magyarországra, hogy az Orbán kormány azt ne nyúlhassa le.

Magyar Péter: “Orbán 6%-os gazdasági növekedésről fantáziál”

Az ellenzék legnagyobb pártjának vezére a miniszterelnök szokásos pénteki rádió interjújára reagálva a következőket írta a Facebookon:

“Miközben 400 forint fölött jár az euró, összeomlott a magyar költségvetés, évek óta nem nő a magyar gazdaság, és hazánk lett az Európai Unió legszegényebb és legkorruptabb országa, eközben Orbán rádió interjújában 6%-os növekedésről fantáziál.”

A magyar miniszterelnök kihúzta az új mentőautók vásárlását, de hitelt nyújt Csádnak, Kongónak vagy épp Észak Macedóniának.

Eközben pedig megjósolja a Kánaánt:

”Három év múlva akkora lehet a minimálbér Magyarországon mint jelenleg Lengyelországban – ahol viszont 20-30%-kal olcsóbbak az élelmiszerek.”

Orbán Viktor a saját fizetését havi 6,5 millió forintra emelte, saját magát tehát megvédte az inflációtól. Miközben 2023-ban a magyar lakosság életszínvonala csökkent, Mészáros Lőrinc vagyona 660 milliárd forintról 990 milliárdra nőtt! Egyetlen év alatt 50%-os növekedés. Vajon miből és miért?

“Orbán Viktor arról ismét elfelejtett beszélni a rádióinterjúban, hogy azért nincs pénz a béremelésekre, mert a vejétől vesz iroda komplexumokat 650 milliárd forintért, 1400 milliárd forintért vásárolta meg a repülőteret és 700 milliárdért a Vodafone-t” – emlékeztet Magyar Péter, aki szombatra tüntetést szervez az MTVA székháza elé. A közmédia meghívta a legnépszerűbb ellenzéki politikust, aki elmondta a véleményét mind a rádióban mind pedig a televízióban, de közölte: nem mondja le a tüntetést az MTVA előtt. A túlfinanszírozott közmédiát Rogán Antal irányítja, aki tisztában van a magyar gazdaság helyzetével, és azzal is, hogy Washington és Brüsszel szívesen megszabadulna Orbán Viktortól. A nagy Napóleon bukásában annak idején fontos szerepet játszott Fouché, a majd mindenható belügyminiszter.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .