Belvárosi képviselőjelöltek beszélgettek a Gödör Klubban

0
53

Budapest 1. számú választókerületének, vagyis a belvárosnak az ellenzéki képviselőjelöltjei között rendezett vitát hétfő este a Közös Ország Mozgalom a belvárosi Gödör Klubban. Az eseményen a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, Hollik István, bár meghívták, nem jelent meg.

Ahogy a Magyar Kutyapárt Kutya Párt jelöltje sem – ők egyébként saját bevallásuk szerint a legrosszabb politikusukat indítják itt.

Losonczy Pál (Jobbik) szerint az intézményesített korrupció teszi tönkre az országot,

szerinte a korrupciót meg kell állítani

– utalt például a belvárosi ingatlanügyekre. Úgy vélte, ingatlangarázdálkodás folyik, nem pedig gazdálkodás.

V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd) szerint a Vár már élhetetlenné vált, szabad préda ma már mindenkinek. A lakóknak csak a nehézségek jutnak. Azt szeretné, hogy a Vár élhető legyen újra.

Csárdi Antal (LMP) is az intézményesített korrupcióról beszélt, amely szerinte behálózza az országot. Úgy vélte, meg kell védeni a hazánkat, az itt élőket. Utalt a belvárosi lakhatási válságra is, arra, hogy a belső kerületekben elszabadultak az ingatlanárak.

Juhász Péter (Együtt) szerint fel kell tudni lépni a jogainkért. Szerinte ma már a többség van kisebbségben. Beszélt Orbán Viktor illiberális államáról és arról, hogy

ő egy anti-illiberális államban óhajt élni.

Szerinte Orbán Viktor maffiaállamot épít, bűnszervezetet üzemeltet és kormányzása a szervezett lopásról szól.

Fekete-Győr András (Momentum) a boldog gyermekkoráról anekdotázott. Mindenkinek hasonló gyermekkort szeretne és egy igazságos Magyarországot. Beszélt a Déli pályaudvar fejlesztéséről, az ingatlanmutyikról és a magas albérletárakról ő is.

Víz Ági

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here