Szirénázó biciklivel bírságolt a nyíracsádi álrendőr

0
1347
Az látható fotó csupán illusztráció, nem a nyracsádi álrendőrt ábrázolja. Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury

Mai hír az MTI-ből: „Kerékpárra szerelt szirénával és rendőrség feliratú pólóban próbált megbüntetni egy biciklist egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Nyíracsádon. A tájékoztatás szerint egy nyíracsádi lakos szerda délben telefonon hívta a helyi körzeti megbízottat, hogy egy férfi rendőrnek adta ki magát, és meg akarta őt büntetni.

A rendőrök azonosították a csalót, majd elfogták a 48 éves férfit, aki szabálysértésre hivatkozva akarta megbírságolni a másik kerékpárost. A sértett azt mondta az álrendőrnek, hogy nincs nála pénz, mire a gyanúsított közölte vele, hogy akkor figyelmezteti, de legközelebb fel fogja jelenteni.

Az álrendőr ellen, aki beismerte, hogy így akart pénzhez jutni, csalás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett.”

Az csak véletlen egybeesés, hogy ma tették közzé a leggazdagabb magyarok listáját. Valószínűleg nem a nyíracsádi módszer a meggazdagodás legjárhatóbb útja. és feltehetően Orbán Viktor sem erre gondolt, amikor a munkaalapú társadalomról beszélt.

Magyarország, mi így szeretünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .